Content is king, wat betekent dat?

Content is king, wat betekent dat?

Content is king, wat betekent dat nu helemaal? Eigenlijk is het heel simpel. We willen allemaal het liefst bovenaan komen in Google, maar hoe kom je daar? Google heeft daar algoritmes voor die bepalen wie er die felbegeerde eerste plek krijgt op een bepaald zoekwoord.

Maar daar heeft Google wel input voor nodig. En wat is die input? Content. De teksten, afbeeldingen, video’s, geluidsbestanden. Alles wat je maar kunt bedenken wat jij op je website zet.

Content is dus alles wat zichtbaar of hoorbaar is op je website. En dat moet niet zomaar een hoop lawaai zijn. Nee, het moet het antwoord zijn op een vraag die jouw bezoeker heeft. En als jij een goed antwoord geeft op die vraag, dan beloont Google dat. Met een hogere ranking. Hoera.

En daarom is goede content king. Content dat antwoord geeft op dringende vragen van mensen die zoeken op het internet.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl