Wat is ungated content

Wat is ungated content

Krijg je er wel eens de kriebels van? Zie je interessante informatie op een website en dan moet je weer je e-mailadres en naam achterlaten voordat je bij de ‘weggever‘ kunt. Feitelijk is het dus geen weggever, want je betaalt wel degelijk met je contactinformatie. En je weet het al, je gaat dus een reeks met mails ontvangen.

Het kan ook anders

Voor sommige online ondernemers voelt het niet goed om eerst iets te vragen voordat je (zogenaamd) iets gratis weggeeft. En zij kiezen dan vervolgens voor ungated content. Content dus die je echt gratis krijgt. Er staat ook geen Facebookpixel op de website. Een Facebookpixel die stiekem alsnog weet wie je bent en dat deze ondernemer je kan targetten met een Facebookadvertentie. Niets van dit alles, de informatie wordt echt gratis weggegeven.

Wat betekent dat voor jou?

Ik heb het een paar keer zelf gehad dat ik ungated content vond. Content die echt zo interessant was dat ik het voor altijd in mijn geheugen op heb geslagen. Want dat is wel. Als je niet op de e-maillijst van de ondernemer komt zal je zelf moeten onthouden wie het ook alweer was. Anders vind je die persoon nooit meer terug. Ik kan het wel delen met je. Een onderneemster die ungated content deelt is Selma Foeken. Zoek haar maar eens op. En het kan, echt helemaal gratis.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl