Waarom je een weggever nodig hebt

Waarom je een weggever nodig hebt

First things first: wat is eigenlijk een weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (geen verrassing denk ik) maar waarvan de inhoud super waardevol is. Een weggever kan heel groot zijn, denk aan een compleet boek. Een weggever kan ook iets heel kleins zijn als bijvoorbeeld een checklist of een stappenplan.

Wat je weggever ook is en waar je ook voor kiest, dit is jouw leadmagnet. Een magneet waarmee je potentiële klanten jouw funnel in trekt.

Wat doet een weggever voor je

Een weggever maakt kijkers nieuwsgierig. Jij biedt iets aan waar jouw kijker van denkt dat hij/zij dit nodig heeft. Als het aanbod van jouw weggever goed genoeg is haalt dat jouw kijker over om de naam en het e-mailadres achter te laten.

Jij stuurt als bedankje in ieder geval de beloofde weggever en op dat moment heb jij de kijker op je e-maillijst staan. Je kunt dus nog veel vaker mailen en relevante informatie delen. Nog belangrijker: je maakt je volgers warm voor je betaalde aanbod.

Om dat te doen heb je een klantreis nodig. Een klantreis maken is niet moeilijk, dat is gewoon te leren. Hoe? Klik hier dan mag ik je meteen een prachtig aanbod doen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl