Wat is een autoresponder

Een autoresponder is software om automatisch mails te verzenden. En geloof me, dat wil je.

De aanmeldingen stromen binnen, niet alleen vandaag, maar ook morgen en iedere dag. En stel dat je na de aanmelding een reeks van 6 mails hebt ingepland die om de 3 dagen verzonden moeten worden.

Wil jij dan handmatig bij gaan houden dat Pietje vandaag mail 2 moet krijgen en Keesje morgen al mail 3 en Jantje overmorgen mail 2? En dat voor honderden mensen. Niet te doen.

Dé oplossing: een autoresponder. Jij plant in de autoresponder je 6 mails in (bijvoorbeeld hè) en je legt meteen vast wanneer deze mails verzonden moeten worden. Jouw autoresponder zorgt er vervolgens voor dat alles netjes volgens schema verloopt.

Grote voordelen van een autoresponder

  1. Je hoeft dus niet zelf bij te houden wie wanneer een mail uit jouw automatische reeks moet krijgen.
  2. Je kunt een uitschrijflink toevoegen aan je mails. En ja, die heb je nodig (AVG verplichting) en een uitschrijflink heb je bijvoorbeeld niet in je GMail of Outlook.
  3. Je kunt het gedrag van je lezers bekijken en daar ook actie op ondernemen. Bijvoorbeeld: als iemand op een bepaalde link heeft geklikt dan moet hij of zijn de volgende mail krijgen. Of juist niet krijgen.
  4. Je kunt inschrijvers in verschillende groepen plaatsen. Heel handig als je bepaalde mensen wel en bepaalde mensen juist niet die ene mail wilt sturen.

Een autoresponder is dus superhandig als je een e-maillijst op wilt bouwen en via die e-maillijst wilt verkopen. Meer weten over mijn favoriete autoresponder, lees hier verder.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl