Is affiliate marketing even snel geld verdienen?

Is affiliate marketing hard werken voor weinig geld?

Word je snel rijk van affiliate marketing? Of van Dropshippen? Of van ‘even’ een online product maken. Hier het eerlijke antwoord. Nee. Ik word er niet even snel rijk van.

Sterker nog, het is keihard werken. In het begin zeker. Maar als je dat harde werk erin stopt dan gaat het op een keer komen. Commissies (vergoedingen) omdat er verkopen via jouw website zijn gerealiseerd. Maar daar moet je wel voor doorzetten. Voor blijven leren. Voor blijven buffelen. Ook als het tegenzit.

Heel eerlijk: ik geloof niet in even wat uit de kast trekken en dan meteen rijk worden. Natuurlijk zijn er mensen die dat lukt, maar het gezegde is niet voor niets dat de uitzondering de regel bevestigt.

Dus als jij bereid bent om:

  • hard te werken
  • door te blijven zetten ook als het tegenzit
  • te doen wat nodig is

dan zijn alle verdienmodellen voor jou geschikt. Leuk, mag je kiezen wat jij het allermooist vindt om te doen. Ben je niet bereid om alles te geven? Doe het dan niet. Zonde van de tijd en moeite die je er wel in steekt en dan gaat het zeer waarschijnlijk niks opleveren.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl