Is affiliate marketing duurzaam?

Ben je net als ik iemand die graag wil consuminderen in plaats van consumeren? En wil je heus geld verdienen, maar niet over de rug van moeder aarde? Dan is affiliate marketing echt iets voor jou. Want weet je wat het leuke is met affiliate marketing? Daar kun je kiezen voor online producten. Kennisproducten!

Kies je voor dropshipping dan kies je voor fysieke producten. Fysieke producten die gemaakt moeten worden, die vervoerd moeten worden, die ooit ook weer weggegooid worden. Milieubelasting dus! En ja, ook daar kun je slimme keuzes in maken, maar affiliate marketing is in bijna alle gevallen duurzamer.

Het is maar wat je wilt en wat bij je past. Het een is niet beter dan het ander. Fysieke producten blijven nodig en mensen blijven ze kopen. Je kunt er als dropshipper dus ook voor kiezen om juist producten te verkopen waar je helemaal achter staat, ook qua kwaliteit en duurzaamheid.

Bij affiliate marketing is het duurzaamheid troef. Promoot e-books, online trainingen en masterclasses. Moeder aarde zal je er dankbaar voor zijn. En je eigen portemonnee ook trouwens ?.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl