Hoe maak je affiliate linkjes bij bol.com?

Hoe maak je affiliate linkjes bij bol.com?

Zo, daar heb ik een partij naar lopen zoeken. Ben je affiliate geworden bij bol.com en dan zie je gewoon niet hoe je een affiliate link kunt maken. Het is echt supersimpel, als je maar weet hoe het moet.

Daar gaat ie affiliate linkjes maken bij bol.com in 3 stappen:

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien. Kies dan het blokje met ‘affiliate marketing’ (tweede rij).

 

 

Als je je account hebt aangemaakt krijg je het volgende scherm te zien. Klik daarin op de knop ‘product/tekstlinks’. Druk daar op (en dan nog een paar keer oké).

Je ziet nu je ‘normale’ bol.com scherm, maar toch niet helemaal. Aan de rechterkant zie je nu een extra rijtje met opties staan. Vul in de zoekbalk het product in dat je wilt gaan promoten en kies dat product. Kies vervolgens in dat rechterrijtje de bovenste optie (rondje met streepje erdoorheen). Je kunt nu een linkje maken ?.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl