Herken je jezelf in onderstaande punten:

Je bent een kei in wat je doet en je wilt de Go To Guy of Go To Girl in jouw branche worden.

Je hebt een jaaromzet van tussen de 40.000 en 70.000 euro en je merkt dat je niet door dit glazen plafond heen komt.

Je wilt makkelijker werken en meer klanten bereiken en helpen, maar op de manier waarop je nu werkt gaat dat niet lukken.

Je hebt er niets aan om de beste te zijn in wat je doet als niemand je kent.

Geef jouw ideale klanten de kans om voor je te kiezen!

Mijn ideale klanten (die bij mij de beste resultaten halen) zijn:

Ik werk graag voor ondernemers die heel goed weten wat ze willen, maar die zien dat ze nog niet het maximale uit hun onderneming halen. Die niet voldoende klanten vinden en niet de impact maken die ze graag willen. Deze ondernemers:

Hebben al een succesvol bedrijf, willen nu doorgroeien en ervoor zorgen dat hun bedrijf nu ook voor hen gaat zorgen.

Zijn op missie om anderen te helpen en de wereld een stukje mooier te maken.

Hebben een duidelijk beeld voor ogen van hoe ze verder willen groeien, zij willen stappen zetten en deze plannen ook systematisch uitvoeren.

Willen veranderingen doorvoeren en slimmer en met betere resultaten werken.

Begrijpen dat kwaliteit geld kost en die willen en kunnen investeren in een professional die echt met hen mee denkt en kan helpen om die volgende stappen te zetten om nieuwe successen te behalen.

Als extra bonus:

Hoef jij het niet allemaal meer alleen te doen. Ik denk graag met je mee en zet mijn expertise naast die van jou.

Juich ik voor jouw successen.

Liesbeth de Korte wie ben jij

Toe aan een volgende stap? Ik ga je helpen om:

Meer klanten te bereiken en nog belangrijker: meer klanten verder te helpen door het geven van verkoopwebinars. Geen salesy verkoopwebinars maar webinars die helemaal bij jou passen. Ik kan het webinar zelfs voor je schrijven.

De techniek achter het webinar te regelen en ik ondersteun je tijdens het geven van het webinar, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

De pareltjes uit jouw content te vissen. Als ze er zijn dan weet ik ze te vinden en gaan we ze inzetten om ideale klanten nog beter te bereiken.

Die teksten te schrijven die je ideale klanten aanspreken. Heb je zelf je teksten geschreven dan kan ik deze natuurlijk ook voor je redigeren en kijken op welke kanalen we deze content kunnen inzetten.

Te analyseren welke activiteiten het beste voor je werken, meten is weten.

Jouw bedrijf zo in te richten dat je ook echt een flinke stroom klanten aankan, zonder dat deze toestroom aan klanten ervoor zorgt dat jij (nog) harder moet werken. Verder gaan we automatiseren, structureren en procedures maken. Nee, jij hoeft niet zelf al die tools in te richten en je te verdiepen in weer een nieuw programma. Dat pak ik voor je op.

Laat mij doen waar ik goed in ben en ga jij doen waar jij goed in bent. Hoe zou dat voor je zijn? Geweldig toch!

Ann Van Riet

Ik zou Liesbeth aanbevelen aan ondernemers die wel heel veel drive en ambitie hebben, maar die toch regelmatig tegen uitstelgedrag aanlopen. Ondernemers die hun bedrijf verder willen doen groeien, maar merken dat het dagelijkse werk (dat altijd dringender lijkt) hen afhoudt van wat er op langere termijn een bloeiend bedrijf oplevert.

ANN VAN RIET

Marleen Sahetapy Fotografie - Laatse liefde Bib-283

Werken met Liesbeth heeft ervoor gezorgd dat er meer rust, regelmaat en plezier in mijn leven is gekomen. Ik voel me zo niet meer alleen in mijn bedrijf, het is een samen gevoel. Als ik op vakantie ben dan weet ik dat zij er is en dat alles doorloopt en dat bevalt me prima.

CARLA KETELAAR

36f84b0

Liesbeth is een echte professional en ze voelt heel goed aan wat we nodig hebben. Ze denkt mee, ze is een stok achter de deur en ze neemt de lead als dat nodig is.

PETER PLUSQUIN