Trading Navigator Methode Review (2024) | Versla de markt met een bovengemiddeld rendement | Gratis online training en e-book

Wil je leren beleggen, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen enorm budget om in te leggen, maar wil je wel graag starten? Ik herken het en ik heb voor mezelf een oplossing gevonden. De Trading Navigator Methode. Daar kun je al met een klein bedrag instappen én krijg je signalen op de momenten dat je zou moeten kopen en verkopen. Hoe gemakkelijk kan het zijn? Ontdek hier alles over deze methode van Harm van Wijk! 

Snel navigeren door dit artikel:
Openen Sluiten

De kunst van het beleggen en de rol van de Trading Navigator Methode 

Beleggen is niet iets wat iedereen doet. Toch wordt het steeds populairder, ook bij het ‘gewone volk’. Voorheen waren het vooral rijke mensen die de beleggingswereld instapten, maar tegenwoordig kan eigenlijk iedereen meedoen. Daarvoor het is wel verstandig om je er goed in te verdiepen, te weten wat de voor- en nadelen zijn en om bereid te zijn er tijd en moeite in te steken. Eén van de methodes die het voor beginners een stuk gemakkelijker en begrijpelijker maakt, is de Trading Navigator methode van Harm van Wijk. 

Wat is de Trading Navigator Methode? 

Dus wat is de Trading Navigator methode precies? Het is een softwareprogramma dat aangeeft wanneer én welke posities je zou moeten openen en wanneer en welke posities je zou moeten sluiten (en posities betekent dat je iets koopt over verkoopt, beleggen dus). Het mooie hieraan is dat je zelf niet hoeft na te denken. Je volgt simpelweg de pijlen en je ziet direct wat je moet doen. De weg is al helemaal voor je uitgestippeld. Groen betekent kopen, rood betekent verkopen. Zo hoef je niet meer te twijfelen of je wel de juiste keuze maakt. En dat maakt de Trading Navigator Methode nu juist zo uniek én populair!

Deze 6-weekse cursus geeft iedereen de mogelijkheid om te beleggen in aandelen, opties en de andere mogelijkheden waar Harm over vertelt. Je hebt bovendien maar een paar minuten per week nodig om je portefeuille te beheren. Op maandag kijk je in de software bij welke aandelen pijlen staan (kopen of verkopen) en dat doe je.

Het succes van deze methode is bewezen: de gemiddelde winst die mensen hiermee behalen is maar liefst 20.6% per jaar***!

Twee voor de prijs van een

Op het moment van schrijven komen we net (hoop ik dan toch) uit een periode dat de beurs daalde, daalde en nog eens daalde. Dan verdien je ook met de Trading Navigator niks, want die geeft dan uiteraard geen koopsignalen om aandelen te kopen.

Toch kun je nog steeds verdienen met de methode. Want de methode is niet alleen voor aandelen maar ook voor opties. Aandelen is dat je echt een stukje van een bedrijf koopt. Opties is dat je gokt welke kant de aandelen op gaan. Omhoog, omlaag of bijna geen beweging (dat noemen we zijwaartse beweging).

Met de Trading Navigator kun je een gefundeerde voorspelling doen wat er gaat gebeuren. Uiteraard geen garanties dat je het 100% goed hebt, maar je maakt de kans op de juiste keuze aanzienlijk groter met deze methode. Bij een koopsignaal bij aandelen kun je dus ook kiezen om juist in een optie te handelen die op een stijging inzet. Dan koop je een Call. Of in het geval van een verwachte daling koop je een put.

Deze strategie vraagt trouwens veel meer kennis en kunde en dan red je het ook niet meer met iedere week ‘even’ op maandag kijken. Dan wil je veel korter op de bal spelen en je posities bewaken. Hoe dat werkt leg ik onderaan deze blog uit.

Hoe ziet de Trading Navigator Methode eruit?

Wanneer je besluit te starten met deze cursus ben je 6 weken zoet. Dit kun je zoal van de cursus verwachten:

✅Trading Navigator Methode review: de eerste module (week 1): een welkomstmodule. Hierin maak je kennis met de cursus, met Harm en krijg je een goede uitleg over beleggen. Ook ga je doelen stellen en begin je aan je mindset te werken;

✅ Tweede module (week 2): je leert beleggingsstrategieën toepassen, want alleen zo kun je je doelen bereiken. Je gaat je hierin volledig voorbereiden op het beleggen;

Trading Navigator Methode review: de derde module (week 3): je leert over de fouten die anderen gemaakt hebben, zodat jij deze kunt vermijden. Verder leer je trends herkennen, zodat je je zelfverzekerder voelt wanneer de koersen eventueel dalen en je leert hoe je je emoties kunt uitschakelen tijdens het beleggen;

Vierde module (week 4): je maakt kennis met opties, je duikt in de AEX statistieken en je leert meer over potentiële winst, verlies en break-even momenten;

Trading Navigator Methode review: de vijfde module (week 5): je leert over kansen en het monitoren ervan;

Module 6 (week 6): je leert een Trading journaal en een handelsplan maken, zodat je voor de toekomst kunt leren van je fouten en natuurlijk eerdere successen opnieuw in kunt zetten.

Bovendien krijg je 8 gratis bonussen bij de cursus, waaronder de welbekende Trading Navigator Software (t.w.v. €1997), zodat je direct kunt starten!

Trading navigator methode review ebooks

Gratis kennismaken met de Trading Navigator Methode? Gratis E-book + online training!

Allereerst is het goed om te weten dat er een GRATIS onlinetraining is, die gegeven wordt door Harm van Wijk. Het is een exclusieve training waarbij je de geheimen leert die elke belegger kan gebruiken en Harm zegt zelf dat professionele beleggers liever niet hebben dat jij deze informatie hebt. 

Je leert namelijk onder andere hoe je rendement maakt met eenvoudige software, zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt. Ook ontdek je hoe je met slechts 5 minuten per week je beleggingsportefeuille kunt beheren én hoe je met €250 al kunt beginnen en een mooi rendement kunt behalen.

Liever een gratis handleiding? Harm van Wijk schreef ’30 winstgevende aandelen in 5 minuten’. Hierin leer je hoe je binnen 5 minuten zelf 30 winstgevende aandelen kunt selecteren om in te beleggen. Dit scheelt je tijd, moeite en risico.  

Je weet na het lezen van deze handleiding namelijk precies hoe je goedkope van dure aandelen kunt onderscheiden, op welke websites je die aandelen kunt onderzoeken, hoe je je rendement kunt verhogen terwijl je je risico verlaagt, hoe je van de beste beleggers kunt leren om succes te behalen én hoe je het leuk houdt.

Ook krijg je toegang tot de ledenomgeving van de Trading Navigator Methode wanneer je de gratis handleiding downloadt en aan de slag gaat. 

Voordelen van de Trading Navigator Methode

Er zijn veel voordelen verbonden aan het volgen van de Trading Navigator Methode. Ben je nog niet helemaal overtuigd, kijk hier dan eens naar:

Je hoeft niet zelf na te denken;

Het kost je slechts een paar minuten per week;

Je kunt eerst de gratis online training volgen;

Er is een gratis handleiding beschikbaar met meer informatie;

Je kunt gemiddeld 20.6% winst*** per jaar behalen;

De cursus duurt slechts 6 weken;

Je leert van iemand met 32 jaar ervaring;

Je krijgt hele duidelijke uitleg en je volgt een goed opgebouwd stappenplan op.

✅ Wat wij zelf heel fijn vinden aan de Trading Navigator is dat als het fout gaat op de beurs dat je dan ook echt verkoopsignalen ziet. Dat je lekker overal uitstapt en dat je ‘de bui’ afwacht. Het slaapt echt fijn als je in een dalende beurs lekker uitgestapt bent.

Nadelen van de Trading Navigator Methode

❌ Je moet het echt zelf blijven doen. Zeker met aandelen hoef je niet heel vaak te kijken, maar je wilt het toch iedere week zeker wel bekijken. En je zult zelf moeten verkopen als je een rode pijl hebt. Het is dus wel zaak dat je weet hoe dit werkt (kopen en verkopen).

❌ De Trading Navigator is software die kijkt of een bepaald aandeel aan een reeks voorwaarden voldoet. Als alle seinen op groen staan komt er een koop- of een verkoopsignaal. Maar voordat al die seinen op groen staan kan er al heel wat gebeurd zijn. Wat wij zelf merken is dat de signalen regelmatig wat laat komen. Dus dat je al eerder had willen kopen en dat je nu pas koopt als het aandeel alweer best gestegen is. Nog erger: dat een aandeel alweer een stuk gedaald is voordat er een verkoopsignaal is. In beide gevallen valt de winst een stukje lager uit dan dat had gekund.

❌ Er kunnen altijd zwarte zwanen overvliegen. Een zwarte zwaan is dat er ineens een crash is van een bepaald aandeel. Bijvoorbeeld omdat er ineens een schandaal is of omdat de cijfers tegenvallen. Stel dat dat op dinsdag gebeurt en je wacht tot maandag om de Trading Navigator te raadplegen, dan ben je rijkelijk laat en kan de koers al flink gedaald zijn.

❌ De Trading Navigator is dus een hulpmiddel en een heel fijn hulpmiddel. Maar blijf zelf nadenken en het nieuws volgen.

Trading Navigator Methode – Harm van Wijk Review 


Tijd voor een korte Harm van Wijk review, want wie is deze man eigenlijk? Hij is niet alleen een succesvol beleggingsexpert, maar ook de oprichter van Beleggen.com. De afgelopen 32 jaar heeft hij zich continu beziggehouden met het helpen van particuliere beleggers om succesvol te beleggen in aandelen en opties. Hij schreef een boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en is bij verschillende tv- en radioprogramma’s geweest. Bovendien was hij adviseur voor verschillende banken en voor de Financiële Telegraaf. 

Trading navigator methode review harm van wijk

Hoe meer Harm zichzelf ontwikkelde als beleggingsexpert, hoe meer mensen naar hem toekwamen om advies te krijgen. Inmiddels heeft hij al meer dan 13.000 mensen geholpen. Daarom besloot hij de Trading Navigator Methode te ontwikkelen: een interessante tool die je kunt gebruiken om signalen te ontvangen over de beste koop- en verkoopmomenten. Een van de redenen hiervoor is dat hij een zware crisis verwacht in de komende jaren en hij wil mensen graag uitleggen hoe zij hun vermogen in veiligheid kunnen brengen, zodat zij hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. 

Nog enkele andere interessante feitjes over Harm van Wijk: hij waarschuwt mensen al sinds 1994 voor problemen en crisissen. Hij werd in 2006 uitgeroepen tot beste adviserende instelling, kocht Wolters Kluwer in 2017 en verdubbelde bijna zijn positie. Ook verdiende hij 107% met zijn opties in 2019.

Harm van Wijk ervaringen


Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die al met Harm van Wijk hebben samengewerkt of zijn training hebben gevolgd? 

Trading Navigator Methode review van Martijn

Laten we eens beginnen bij de Harm van Wijk review van Martijn: “Onlangs de eendaagse training van Harm van Wijk mogen volgen over aandelen en opties. Harm brengt alles zeer enthousiast en met goede uitleg. Het is erg praktisch en de Trading Navigator ziet er zeer nuttig en gebruiksvriendelijk uit. Zo kan je met minimale tijd een maximaal rendement behalen. Aanrader!” 

Trading Navigator Methode review van Meindert

Ook Meindert is enthousiast en vertelt: “Ik heb de eendaagse training succesvol beleggen gevolgd en moet zeggen dat het een transparant en eerlijk verhaal is. Het wordt gegeven op een prima plek. De workshop is helder en overtuigend en ik sta volledig achter de geboden principes!”

Trading Navigator Methode review van Jeffrey

Dan hebben we Jeffrey: “Het verbreedt je financiële horizon en je kan aan de gang gaan met een mooie strategie. Ook is er een optie strategie waarmee je verlies kan rechtzetten of meer kunt verdienen d.m.v. premies. Iedereen, maar vooral degene die financiële onafhankelijkheid wil bereiken, zou ik dit aanraden.” 

Trading Navigator Methode review van Dick

En tot slot de Harm van Wijk review van Dick Albers. Hij vertelt dat er zelfs voor gevorderde beleggers essentiële aandachtspunten instaan.” Dit is wat je de beginnende beleggers zou adviseren eerst te lezen, alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je afkomen als beginnende belegger worden duidelijk uitgelegd. Zelfs voor beginnende beleggers staan er essentiële aandachtspunten in! Kortom: een zeer waardevol concept dat de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.” 

Wat zijn de voordelen van beleggen?

Over het algemeen kent beleggen veel voordelen. Of die voordelen ook specifiek gelden voor de vorm van beleggen die jij kiest, verschilt soms. Daarom is het van belang om zelf ook goed onderzoek te doen. Toch kunnen we stellen dat dit de meest voorkomende voordelen van beleggen zijn: 

Rendement: als je belegt en het gaat goed, dan kun je een hoog rendement behalen. Dit is ‘de rente’ die je krijgt over je beleggingen. Deze is vaak hoger dan wanneer je je geld op een spaarrekening bij de bank zet. Bovendien stijgt de inflatie sneller dan de spaarrente die banken hanteren, waardoor je geld bij hen op den duur juist minder waard wordt. Je kunt op de lange termijn in verhouding namelijk steeds minder kopen met het geld dat je hebt. 
 
Rendement op rendement: beleg je op de lange termijn, dan kun je de winst die je daarmee behaalt weer opnieuw investeren. Daardoor ontstaat rendement op rendement. Het is geld maken met geld. Super interessant! 
 
Passief inkomen: het is een vorm van geld verdienen, waarvoor je eigenlijk niet veel hoeft te doen. Behalve risico’s nemen, natuurlijk. Maar dit levert je vervolgens wel een passief inkomen op. 
 
✅ Je kunt altijd bij je geld: kies je voor beleggen op de korte termijn, dan kun je altijd bij je geld wanneer je het nodig hebt. Dat geldt ook voor lange termijn beleggen, ook al denken veel mensen van niet. Wees daarom gerust, je kunt altijd kopen of verkopen. 

Wat zijn de nadelen van beleggen?

Natuurlijk moeten we realistisch blijven. Beleggen brengt ook nadelen met zich mee. Daarom is het verstandig om deze goed tegen de voordelen af te wegen en daarna te besluiten of beleggen echt iets is voor jou. 

 Het brengt risico met zich mee: ik noemde het net al even, maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat je je gehele investering kunt verliezen als het tegenzit. Beleg daarom nooit geld dat je niet kunt missen. Een andere manier om het risico te verminderen, is door je geld te verspreiden over meerdere bedrijven. Ben je helemaal niet zeker van je eigen kennis en vaardigheden op het gebied van beleggen, laat het dan over aan een expert of beleggingsfonds. 

❌ Het kost tijd en moeite: denk niet dat beleggen betekent dat je één keer geld inlegt en er vervolgens niets meer voor hoeft te doen. Je moet namelijk goed leren hoe het werkt, waarin je wilt beleggen en hoe je dat gaat aanpakken. Ook moet je de koers en financiële trends volgen om te weten wanneer een goed moment is om te kopen of te verkopen.
 
❌ Je hebt geduld nodig: heb je weinig geduld of snel last van stress? Dan is beleggen misschien niet zo’n goed idee. Lange termijn beleggingen leveren vaak het meeste op, dus je zal echt geduldig moeten blijven. Kan je dat niet en krijg je snel stress, dan beleef je weinig plezier aan beleggen en kun je misschien beter een andere manier van geld verdienen kiezen. 

 
Wat is precies de inhoud van de Trading Navigator Methode coaching?

Als je start met de Trading Navigator Methode dan stap je in een traject van 6 weken. Dat kun je natuurlijk ook allemaal in 1 dag proppen maar ik zou het zelf niet aanraden. Neem de tijd om de kennis en tips and tricks tot je te nemen. Het is geen kopje suiker (tenminste daar ga ik van uit) als je aan beleggen begint. Wat wordt er tijdens deze weken allemaal behandeld?

Week 1: Welkom, je gaat beginnen!

Trading navigator methode review week 1

Voordat je echt aan de slag gaat wil je natuurlijk eerst weten hoe de training werkt, welke stappen je gaat zetten en hoe je het best door deze training kunt navigeren. Als je een echte beginnen bent zou ik alle stappen doorlopen. Ben je echter al wat verder gevorderd, of heb je het boek van Harm ‘Succesvol beleggen in 10 stappen‘ al gelezen? Dan kun je waarschijnlijk wel wat stappen overslaan. Het is aan jou.

Wat in de eerste week in ieder geval belangrijk is is de Trading Navigator software. Daar ging het mij voornamelijk om, om dat programma te hebben waarin je precies te zien krijgt wanneer je een bepaald aandeel moet kopen en vooral ook wanneer je het weer moet verkopen. En als je dan wilt kopen en/of verkopen, dan heb je natuurlijk wel een broker nodig. Er zijn tegenwoordig geen hand vol maar een land vol brokers, dus welke wil je kiezen? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in week 1.

 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatie handleiding Trading Navigator
 • Handige Tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Beleggingsstrategieën

Trading navigator methode review week 2

Als je met een beleggingsstrategie aan de slag gaat dan wil je er wel 1 kiezen die zich ook daadwerkelijk heeft bewezen. Harm heeft er een aantal gekozen en hij legt in week 2 uit wat de gedachte achter de verschillende strategieën is en wat je moet doen om deze strategie zelf te gaan volgen. Soms moest ik gewoon een beetje lachen om de eenvoud van de methode. Maar hé, als het werkt dan werkt het en dan doe ik graag mee.

 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow. Deze vond ik dus grappig;
 • Beleggingsstrategieën Dividend Aristocraten. Een belangrijke strategie, want dividend is een belangrijke factor tijdens het beleggen;
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss. Geraldine is the grand dame van de dividenden en ze heeft ook 2 boeken geschreven. Zij realiseert rendementen waar je je vingers bij aflikt, dus haar methode wil je weten;
 • Beleggingsstrategieën Opties basis. Opties kun je gebruiken in iedere markt, in een dalende markt, in een opgaande markt en in een markt met een zijwaartse trend. Je kunt ze zelfs gebruiken om je tegen risico’s in te dekken;
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters. Dit zijn hefboomproducten waarmee je versneld op trends inspeelt. En ze zijn niet alleen voor ervaren beleggers. Daarom wil je ook als beginner deze video checken en kijken of deze producten iets voor jou zijn.

Week 3: Trendvolgend beleggen

Trading navigator methode review week 3

Trends zijn je vriend, maar de vriendschap eindigt op het moment dat de trend voorbij is. En dan is er nog een grote vraag: wil je als je een trend ziet meegaan met die trend of wil je er juist tegenin gaan. Dat zijn vragen die in deze week beantwoord worden, want je wilt wel de keuze maken die het best bij je past. De onderwerpen die aan bod komen:

 • Gewogen gemiddelde, we moeten focussen op de verhouding winst ten opzichte van verlies en we kijken daarbij graag naar het gemiddelde. Want het gemiddelde geeft een indicatie van de trend. Hoe dat werkt, leer je in deze module;
 • De praktijk;
 • Robuustheid en emotie. Daar zijn ze weer. In mijn blog over Crypto(nite) (Crypto-cursus van Corné Marchand) heb ik het over dat je zelf je grootste vijand bent en dat is ook zo. Als je op gevoel handelt dan wil je vaak precies het tegenovergestelde doen van wat slim is. Zoals verkopen als de koersen dalen. Maar goed, als het helemaal fout gaat met de koers is verkopen misschien toch juist wél de beste beslissing. Of je winst niet nemen omdat je hoopt dat de koersen nog hoger gaan. Maar dat de koersen dat uiteindelijk toch niet doen. Zucht. Daarom deze module, over hoe je je emoties op de juiste momenten thuis laat.

Week 4: Credit spreads

Trading navigator methode review week 4

Harm is een groot liefhebber van opties. Opties bieden namelijk heel veel kansen, veel meer dan alleen met aandelen of obligaties. Opties zijn echter ingewikkelder dan aandelen of obligaties, dus het is wel zaak om voldoende tijd te steken in het bestuderen van opties.

Met opties kun je inspelen op een verwachte stijging, daling maar ook het gelijk blijven van de onderliggende waarde. Daarbij is het dan wel van belang dat je ook een inschatting maakt van de termijn en de bewegelijkheid.

De bewegelijkheid is namelijk 1 van de belangrijkste factoren die de prijs van opties bepalen. Als een aandeel of index beweeglijker wordt, dan zal de premie van de optie toenemen. Als de bewegelijkheid verdubbelt, dan zal de premie grofweg ook verdubbelen.

Het is dus van het grootste belang niet alleen een visie te hebben op de richting, maar ook een visie te hebben op de bewegelijkheid. Iets dat veel optiebeleggers zich niet altijd realiseren. Om die reden gebeuren er regelmatig ongelukken met opties.

Een optie kan op diverse manieren worden toegepast, zoals voor het genereren van (extra) inkomsten en het beschermen van de portefeuille tegen koersdalingen. Daarnaast kunnen met opties speculatieve strategieën worden opgezet, waarbij met een ‘hefboom’ grote winsten, maar ook grote verliezen kunnen worden geleden. 

Kortom: je wilt weten wat je doet en daarom vertelt Harm over de volgende onderwerpen:

 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieën

Week 5: Short Strangle Kansen en monitoren

Trading navigator methode review week 5

In mijn ogen weer een strategie voor gevorderden: de Short Strangle. Wat is dat? Een short strangle bestaat uit een geschreven call optie en geschreven put optie met dezelfde looptijd en dat doe je op het moment dat je verwacht dat de koers een zijwaartse beweging gaat maken. Waarschijnlijk is mijn uitleg te simpel, maar dit is wat ik er van begrepen heb. Het schijnt een zeer winstgevende tactiek te zijn, maar dan moet je wel weten wat je doet. Is een Short Strangle iets voor jou, dan is deze week belangrijk voor jou. En gelukkig legt Harm het allemaal precies uit.

 • Short Strangle
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Je eigen plan maken en de boel natuurlijk blijven monitoren

Trading navigator methode review week 6

Warren Buffet zei het al: ‘‘Risk comes from not knowing what you are doing’. Je moet dus een dijk van een plan hebben, blijven monitoren en leren van je fouten. En vooral je ook aan je plan houden. Want zoals ik al eerder schreef -> je bent zelf je grootste vijand door op bepaalde momenten op basis van emotie beslissingen te maken. Daarom wil je een plan maken op het moment dat je nog rustig bent. Je beslissingen zijn dan feitelijk al van tevoren genomen en het enige wat jij nog hoeft te doen is de beslissingen op het juiste moment uitvoeren.

Daar zit vaak de moeilijkheid en daarom spreekt Harm in deze week over je handelsplan, je journaal, maar ook over coaching en uitbesteden. Belangrijke module dus, want wat past het beste bij jou?

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden

Dit is nog lang niet alles, want ik heb ook de volgende bonussen gekregen

Bonus 1: Trading Navigator Aandelen Tradingview

Dit was voor mij de belangrijkste reden om te investeren in de Trading Navigator Methode. Natuurlijk wil ik ook leren van een van (in mijn ogen) de beste beleggers van Nederland. Maar hoe fijn is het als je gewoon software krijgt die je vertelt dat je de door jou gewenste aandelen nu moet kopen. En dat je ook weer een seintje krijgt wanneer alle seinen waar de software op let op rood staan. Want dan moet je verkopen. Ik vind het superfijn dat dat het enige is waar je op moet letten. Pijltje groen en omhoog, kopen. Pijltje rood en naar beneden, verkopen.

Bonus 2: Trading Navigator Opties Tradingview

Wat voor bonus 1 geldt geldt voor bonus 2 ook, alleen nu voor opties in plaats van voor aandelen.

Bonus 3: Telegram Signalen

Telegram Messenger is vergelijkbaar met Whatsapp maar dan veiliger. Via deze app worden de koop- en verkoopsignalen direct op je mobiele telefoon en PC afgeleverd.

Als je je aanmeldt voor de Trading Navigator Methode krijg je deze app er gratis bij.

Bonus 4: VIP Lidmaatschap

In het 6-weekse coachingsprogramma wordt heel veel uitgelegd over beleggen, maar vooral in de vorm van video’s. Lees je liever dan dat je video’s kijkt dan is deze bonus voor jou. E-books waar je lekker in kunt grasduinen en die je ook als naslagwerk kunt gebruiken als je even niet meer weet hoe het ook alweer precies zat.

 • Handleiding Geld verdienen met Opties. Met opties handel je met het recht om iets te kopen of te verkopen. Dat hier nog veel meer over te vertellen valt, bewijst dit e-book van 79 pagina’s;
 • Handleiding Geld verdienen met Aandelen. Een e-book van 56 pagina’s over aandelen, waarmee je met elk aandeel dat je koopt een stukje eigenaar wordt van een bedrijf of instelling;
 • Handleiding Geld verdienen met Speeders, Sprinters en Turbo’s. Wederom een e-book met 58 pagina’s schoon aan de haak. Voor mij allemaal abracadabra, maar als je je er echt in verdiept kunnen dit hele mooie middelen zijn om je vermogen uit te bouwen;
 • E-book 10 veilige manieren om een maandelijks inkomen met beleggen te genereren. Dit e-book was voor mij echt de topper, want ik ben risicomijdend en ik wil graag een gevoel van veiligheid hebben. Natuurlijk weet ik dat het zo niet werkt. Het is en blijft beleggen en dan loop je het risico om alles kwijt te raken/verlies te maken. Maar dan vind ik het juist zo fijn om dé manieren te lezen waarop je het veiligst kunt beleggen.

Bonus 5: € 500,- gratis beleggingstegoed

MEXEM is door de lage tarieven en het beste online beleggingsplatform verkozen tot beste broker en Mexem geeft deelnemers van de Trading Navigator Methode een transactietegoed van 500 euro cadeau. Let op dat je niet dezelfde denkfout maakt als wij. Het is TRANSACTIE-tegoed. Dat betekent dus dat als je iets koopt of verkoopt dan moet je kosten betalen. Die kosten krijg je een bepaalde periode terug (ik dacht 3 maanden). Niet de kosten van wat je koopt (dus de aanschafprijs).

Wij hadden in het begin maar weinig trades (we waren natuurlijk nog aan het leren) dus wij hebben ook bij lange na dat bedrag van 500 euro niet opgemaakt.

Maar toch, het is een mooi gebaar van Mexem.

Mega-bonus 6: Toegang tot de Trading Navigator Community

Trading navigator methode review community

Een community, wat moet je daar nu weer mee? Nou heel veel. Want hoe goed de training ook is, de wereld verandert snel en dan pas je niet ‘even snel’ een training aan. Nee, het heet-van-de-naald-nieuws komt meestal als eerste in de community. Wat ik ook zo fijn vind, als je vragen hebt dan kun je die in de community stellen. En ik zie regelmatig dat Harm zelf antwoord geeft.

Nog belangrijker: ik weet niet hoeveel mensen jij in je directe omgeving tegenkomt die met dezelfde dingen bezig zijn als jij. Ik kom er niet zo heel veel tegen en mijn familie denkt vaak dat ik een beestje in mijn hoofd heb. Dan ben ik superblij als ik gelijkgestemden kan ontmoeten die echt met me mee kunnen denken. Die mensen vind ik in de community van de Trading Navigator Methode. Daarom noem ik deze bonus ook de mega-bonus, want ik ben altijd blij als er een community is. Heel eerlijk, daar haal ik vaak de belangrijkste informatie vandaan en het is ook al meerdere keren gebeurd dat iets las in een community en dat ik dacht ‘snel mijn strategie wijzigen’.

Wat krijg je allemaal en wat is je investering?

De normale investering voor de Trading Navigator Methode is 1497 euro, maar je krijgt nu de tijdelijke bonussen GRATIS:

 • Trading Navigator software (Waarde € 1997)
 • 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Je krijgt levenslang toegang, 7 dagen per week, op elk apparaat en je kunt de methode risicovrij proberen met de 30 dagen 100% geld terug garantie.

Trading Navigator Methode gebruiken voor het handelen in crypto!

Onverwachte bonus bij de Trading Navigator Methode, je kunt de methode ook met crypto gebruiken. Ik heb het Cryptonite Portfolio 2024 van Corné Marchand gekocht en in die specifieke lijst staan 25 cryptocoins. Hele klus om alles bij te houden, maar dat hoef ik vanaf nu niet meer. Want de systemen werken perfect samen.

Hoe werkt het? De Trading Navigator Methode is natuurlijk bedoeld voor beleggingen, maar je kunt ook crypto bekijken! Ik heb daarom mijn hele kooplijst van Cryptonite ingevoerd in de Trading Navigator en ik kan nu iedere week even kijken of het systeem een koop- of verkoopopdracht geeft.

Hoe fijn is dit. Hoef ik niet zelf de crypto-grafieken te beoordelen, doet de Trading Navigator voor me. Voor mij een match made in heaven en ik ben er heel erg blij mee.

Behoefte aan meer ondersteuning?

Harm legt in de training die je bij de Trading Navigator Methode krijgt alles uit wat hij weet en kan. Over aandelen. Over opties. De hele reutemeteut komt voorbij. En toch vonden wij het moeilijk. Je leest en hoort het allemaal, maar je hebt toch vragen. Of dingen die je denkt te snappen, maar die je toch niet blijkt te snappen.

Dat kan dure fouten opleveren en wij hadden al snel door dat we meer ondersteuning wilden. Die hebben we gevonden, ook weer bij Harm van Wijk. Je kunt ook een jaar meedoen met een coachingsprogramma waarbij je persoonlijk wordt begeleid. Tot aan dat je coach meekijkt met de trades die je inlegt. Of je de juiste kiest, of je de juiste periode kiest en nog wat dingetjes die je gewoon in de smiezen wilt hebben.

1000 euro per maand is het doel

Als je je aanmeldt voor de intensieve training met begeleiding dan krijg je iedere week een call is waarin een trade wordt voorgesteld om in te leggen. Let op: dit is dus een level hoger dan alleen de Trading Navigator Methode. De gedachte is dat iedere trade minimaal 250 euro oplevert, dus je gaat voor een winst van 1000 euro per maand.

Een deel van die trades loopt als vanzelf, maar er zijn natuurlijk ook trades die wat minder gelukkig gekozen zijn. Dat wordt allemaal bewaakt door de experts en die geven ook tips over hoe je een verliezende trade weer om kunt draaien naar break-even of misschien zelfs wel winst.

Wij doen hier aan mee en het bevalt ons erg goed. En ja, op momenten verliezen we geld. Soms ook best veel, maar we vinden altijd weer de stijgende lijn (is onze ervaring tot nu toe). En we leren er heel veel van. Kennis en ervaring die we nu zelf ook inzetten en die we gebruiken als we zelf een kans zien. We krijgen steeds meer zelfvertrouwen 💪🏻.

Hoe kun je meedoen?

Voor dit programma is geen link te vinden. Mail me op liesbeth@vabenesupport.nl en dan breng ik je in contact met Moshin (de man die het programma verzorgt). Echt superleerzaam en je komt in een groep met mensen die zelf dagelijks beleggen en je kunnen helpen.

Wij zijn ontzettend blij dat we in dit jaartraject zijn gestapt en we hebben mooie resultaten behaald, ook in een markt waarin aandelen kopen eigenlijk even geen goed idee was. Dat hebben we dus ook bijna niet gedaan, maar we zijn vooral voor opties gegaan. Wat dat heeft opgeleverd wil ik je best vertellen, maar niet zomaar op de website zetten. Dat gaat me weer net iets te ver 😀.

Overigens, the way to go is in dit geval om eerst in te stappen in de Trading Navigator Methode. Dan leer je Harm en zijn team ook een beetje kennen én kun je meteen zien of Harm, zijn team en zijn methode je aanspreken. Daarna zou ik pas overwegen of je in het coachingstraject wilt stappen.

Veel gestelde vragen over de Trading Navigator Methode review

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Geen zorgen, want hieronder heb ik de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Mis je nog steeds het antwoord op jouw vraag? Laat die vraag dan achter in een reactie onder dit artikel. Dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk! 

#1 De Trading Navigator voor 1497 euro, dat is toch belachelijk veel geld?

Yep, de Trading Navigator Methode vraagt een investering van 1497 euro. Is dat belachelijk veel geld? Dat ligt eraan. Welke mogelijkheden zijn er:

 • Je kunt ook heel veel gratis doen bij Harm. Bijvoorbeeld hoe je in 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert. Denk ook eens aan het boek 'In 10 stappen succesvol beleggen', dan kun je voor alleen de verzendkosten kopen. Of doe gewoon mee met het gratis webinar. Hier kun je ook al zoveel van leren.
 • Wat heb je liever? Harm deelde een paar weken geleden een verhaal van een vrouw genaamd Esther. Esther wilde een grote verbouwing doen aan haar huis, maar op dit moment liggen de werkmensen niet voor het oprapen. Het ging dus even duren voordat haar verbouwing plaats kon vinden. Ze had een goed idee: ze zou de benodigde 40.000 euro investeren in Bitcoin. Kon het lekker groeien en zou ze straks én een verbouwing én geld verdiend hebben. Ze kocht voor 40.000 euro Bitcoin en de Bitocoin heeft zelfs bijna 67.000 euro aangetikt. Ze heeft op dat moment niet verkocht, want wie weet ging de koers nog wel hoger. Nou niet dus. Haar 40.000 euro is heel lang veel minder waard geweest en is zelfs onder de 15.000 euro geweest. Gevolg: ze kon op dat moment haar eigen verbouwing niet betalen, want ze wilde natuurlijk haar Bitcoins niet met verlies verkopen. Ze zou nu willen dat ze de adviezen van Harm bij de hand had gehad. Dan was het anders gelopen. Dus vertel mij maar: is 1497 euro duur? Ik denk dat het zelfs spotgoedkoop is als je ziet wat je kan overkomen en waar de Trading Navigator Methode mee helpt om dat te voorkomen.
#2 Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is tweeledig. Aan de ene kant krijg je een heleboel kennis, want Harm (of iemand uit zijn team) legt uit wat de mogelijkheden zijn op de beleggingsmarkt. Ik zeg eerlijk dat ik het af en toe pittige materie vind en dat het allemaal nog niet zo eenvoudig te begrijpen is. Maar goed, ik zie al die uitleg en informatie als naslagwerk. Dat ik terug kan kijken en terug kan luisteren als ik over iets twijfel en nog even precies wil weten hoe het zit. Wat voor mij het belangrijkst is is de tool die je bij deze methode krijgt. Je moet even wat stappen zetten om alles goed in te richten (daar praten ze je helemaal door heen, wat je precies moet doen en wij konden het). Als die tool eenmaal staat en je hebt de aandelen/obligaties gekozen waarin jij wilt handelen dan is het een kwestie van de pijltjes volgen. Groen is kopen en rood is verkopen.

#3 Wie is Harm van Wijk en waarom wil je naar hem luisteren?

Harm van Wijk heeft een bekend gezicht, letterlijk en figuurlijk. Hij is namelijk nogal eens op tv te zien. Hij is een succesvol beleggingsexpert en hij heeft zich in de afgelopen 32 jaar beziggehouden met het helpen van particuliere beleggers om succesvol te beleggen in aandelen en opties. Hij schreef een boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en hij was adviseur voor verschillende banken en voor de Financiële Telegraaf. Een grote naam dus in de financiële wereld. Harm waarschuwt al jaren dat er een zware crisis gaat komen en hij wil zo veel mogelijk mensen helpen om hun vermogen in veiligheid te brengen, zodat ze zo min mogelijk hinder ondervinden van die crisis. 

#4 Wat is beleggen precies?

Misschien ben je nog niet zo bekend in de wereld van beleggen. Laten we daarom even bespreken wat beleggen precies is. Het is een vorm van investeren, waarmee je je geld aan het werk zet om er meer geld van te maken. Je hoopt dus altijd dat jouw investering meer waard wordt. De meest gangbare en populaire manier van beleggen is door dit via de beurs te doen. Daar kun je geld investeren door een bepaalde beleggingsvorm te kopen en je kunt vervolgens winst maken door deze op een goed moment te verkopen. De kunst is om te weten wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen en dat is precies waar de Trading Navigator Methode je bij helpt.

#5 Hoe werkt beleggen?

Waar je vroeger naar een fysieke beurs moest gaan om te beleggen, kun je dit tegenwoordig gewoon online doen van achter je smartphone, laptop of computer. Je mag altijd zelf kiezen in welke beleggingsvorm jij wil investeren. Ook bepaal je zelf wanneer je koopt en verkoopt. Het is ook mogelijk om dit over te laten aan iemand die er veel verstand van heeft en die er meer tijd voor heeft dan jij.

#6 Waar kun je zoal in beleggen?

Het is mogelijk om in verschillende dingen te beleggen. Denk hierbij aan aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, grondstoffen, vastgoed en kunst. Maar ook aan andere items die na verloop van tijd meer waard worden, zoals bepaalde auto’s. In de Trading Navigator Methode wordt vooral gefocust op beleggen in aandelen en opties.

#7 Hoe werkt beleggen in aandelen?

Aandelen kopen betekent eigenlijk een stukje van een bedrijf kopen. Je investeert geld in een bedrijf, waardoor je voor een klein deel eigenaar wordt. Je bent dan een aandeelhouder. Wanneer het bedrijf veel winst maakt, zullen jouw aandelen automatisch ook meer waard worden. Omgekeerd geldt hetzelfde: heeft het bedrijf een minder goed jaar, dan zal de waarde van jouw aandelen omlaaggaan. Daarnaast doen sommige bedrijven aan dividenduitkering. Dat is het uitkeren van een deel van de winst die zij hebben gemaakt. Een soort bonus voor jou als aandeelhouder, omdat jij het risico nam om in hen te investeren.

#8 Is beleggen geschikt voor iedereen?

In principe is beleggen geschikt voor iedereen, maar het verschilt per persoon of iemand zich er fijn bij voelt. Sommige mensen houden totaal niet van risico’s nemen. Zij zullen vast geen plezier beleven aan beleggen, vanwege het risico dat je ermee loopt. Heb je daar niet zoveel last van, heb je geld om te investeren en ben je bereid om ermee aan de slag te gaan? Dan kan beleggen zeker geschikt zijn voor jou.  

Meer artikelen lezen na de Trading Navigator Methode Review?

Meer manieren lezen om online geld te verdienen? Dan heb ik een geweldig artikel voor je in petto. Een uitgebreid artikel over online geld verdienen. Lees het artikel en kom te weten welke manieren van online geld verdienen er allemaal zijn.


***Disclaimer: Alle informatie die je in dit artikel vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Als Online Business Bouwer ben ik geen professioneel financieel adviseur. Als je wilt beleggen, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Mijn artikel is dus geen financieel advies, ik vertel gewoon over welke training wij gevolgd hebben en over de extra begeleiding die wij gekregen hebben in het jaartraject (dat jaartraject hebben we extra gekocht)..

Plaats een reactie