Hulp bij het maken van content

Heb jij behoefte aan een contentexploser? Iemand die onderzoekt welke mogelijkheden er in de content zit die jij in je hoofd hebt zitten of die je al op de plank hebt liggen. Die zorgt dat die waardevolle informatie op zo veel mogelijk manieren gedeeld wordt. Dan kan je op de volgende manieren met mij werken:

 

Als jouw ghost-blogger

Kan jij uren staren naar een witte pagina, een paar zinnen schrijven, ze dan weer weghalen, nog een keer wat schrijven, zuchten, nog eens zuchten en nog steeds niet tevreden zijn?

Maar wéét je (en hoor je ook van je klanten) dat jij het zo goed kunt vertellen. Je krijgt het alleen niet op papier.

Ik help je daar graag mee. Hoe zou het voor je zijn als samen met jou bedenk wat goede onderwerpen zijn voor de komende 2 blogs, artikelen of nieuwsbrieven? Dat ik jou vragen stel over wat je precies wilt zeggen. Wat het probleem is en wat jouw oplossing is. En dat ik daar dan een mooi verhaal van maak, zodat jij 2 blogs klaar hebt staan. Blogs waarmee je jouw klanten niet alleen helpt, maar waarmee je ook klanten aantrekt die zeggen 'jij begrijpt het en wil je me alsjeblieft verder helpen'.

Infot(r)aining mails noem ik dat. Mails met én gevoel én een echt probleem én een echte oplossing.

Wat levert het je op en wat is je investering:

Inspiratie voor welke blogs interessant zijn voor jouw doelgroep en ik houd natuurlijk rekening met op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden

2 kant-en-klare blogs van elk 700 tot 1000 woorden (na maximaal 2 correctierondes)

Bij iedere blog 2 posts voor sociale media, voor 2 verschillende kanalen. Dus bijvoorbeeld per blog een post voor Facebook en een andere post voor LinkedIn

Voor iedere blog een afbeelding die past bij jouw branding (ik ben overigens geen ontwerper, maar als jij mooie afbeeldingen en lettertypes hebt die in jouw huisstijl passen, dan kan ik wat moois voor je maken)

Natuurlijk kan ik je blogs ook voor je op je website plaatsen (of je nieuwsbrieven versturen) en je posts op sociale media inplannen

De investering is € 397,- (exclusief btw)

Zeg je nu 'ja dit wil ik', neem contact met me op, dan spreken we elkaar snel.

Op basis van losse uren

Zou ik persoonlijk niet voor kiezen, want voor ons allebei is het het fijnst als we een afspraak hebben over wat ik lever en dat je van tevoren weet wat de investering hiervoor zal zijn. Dan is het maar duidelijk toch!

Mocht je toch liever kiezen voor losse uren dan is mijn uurtarief € 90,- (exclusief btw).

Vind je dit een pittig bedrag? Kijk niet naar wat iets kost, maar kijk naar wat het oplevert.

Als je over de juiste onderwerpen schrijft en dat op zo'n manier doet dat het jouw ideale klanten aanspreekt*, dan komen ze jouw kant op. Waarom? Omdat jij ze begrijpt en omdat ze vóélen dat jíj ze kunt helpen.

* Ik weet inmiddels dat ik de perfecte teksten schrijf om High End klanten aan te trekken. Dit compliment heb ik namelijk ontvangen van dé bekendste businesscoach van Nederland (voor mij in ieder geval). Zij weet echter niet dat ik de teksten voor mijn klant geschreven heb, dus ik vind het niet netjes om hier namen te noemen.

Maar deze businesscoach was zeer enthousiast over mijn teksten omdat ik de juiste toon heb getroffen, de meest urgente problemen aanhaalde en omdat ik oplossingen toonde waar High End klanten blij van worden.

Adrienne van den Bos

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied. 

ADRIENNE V/D BOS

Danielle Leuvering

Ben je op zoek naar iemand die precies werkt, betrouwbaar is, afspraken nakomt, kwaliteit levert en meedenkt, zodat je zaken los kunt laten? Dan biedt Liesbeth de rust en het vertrouwen dat je zoekt.

DANIELLE LEUVERING

Kim Heijboer

Ik zou de begeleiding van Liesbeth zeker aanraden aan ondernemers die ook voor het maximale willen gaan. Die een succesvol en financieel gezond bedrijf willen en die hun klanten zo goed mogelijk willen helpen.

KIM HEIJBOER