Skip to content
Liesbeth de Korte

Heb jij behoefte aan een contentexploser? Iemand die onderzoekt welke mogelijkheden er in de content zit die jij al op de plank hebt liggen. Die zorgt dat die waardevolle informatie op zo veel mogelijk manieren gedeeld wordt. Dan kan je op de volgende manier met mij werken:

 

Op basis van een vast pakket

Huur mij in voor een vast aantal uren per week/maand. Dat is voor ons allebei een fijne constructie omdat ik zo kan groeien en mee kan blijven ontwikkelen binnen jouw bedrijf. Hoe meer ik weet, hoe sneller ik kan werken en kan creëren. En hoe meer ik voor je werk, hoe makkelijker dat wordt.

De content die ik maak, plan ik natuurlijk ook voor je in. Op social media, op je website en in je Autoresponder (pakket om automatisch mails/nieuwsbrieven te versturen). Daar heb jij geen omkijken meer naar.

Verder heb ik trainingen gevolgd voor adverteren op Facebook (bij Birgit Luijk) en LinkedIn (Masja Slootweg) dus ook daar kan ik je zeker mee helpen. Zo maken we een marketingmachine waarmee we jouw potentiële klanten meenemen binnen jouw bedrijf, zodat ze klant bij je worden.

Mogelijkheden:

Pakket Vonk: 10 – 12 uur per maand ( € 717,-)

Pakket Vlam: 17 -21 uur per maand ( € 1.237,-)

Ik heb grotere pakketten, daar vertel ik je graag meer over

Mijn uurtarief is € 65,-

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan, ik zit namelijk vol. Je mag natuurlijk altijd contact met me opnemen of meld je aan via onderstaand formulier. Dan ontvang je in de komende week 3 waardevolle tips van me, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. En als ik weer ruimte heb voor een nieuwe klant, ben jij de eerste die het hoort.

Hou mij op de hoogte wanneer je weer ruimte hebt voor een nieuwe klant

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Adrienne van den Bos

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied. 

ADRIENNE V/D BOS

Danielle Leuvering

Ben je op zoek naar iemand die precies werkt, betrouwbaar is, afspraken nakomt, kwaliteit levert en meedenkt, zodat je zaken los kunt laten? Dan biedt Liesbeth de rust en het vertrouwen dat je zoekt.

DANIELLE LEUVERING

Kim Heijboer

Ik zou de begeleiding van Liesbeth zeker aanraden aan ondernemers die ook voor het maximale willen gaan. Die een succesvol en financieel gezond bedrijf willen en die hun klanten zo goed mogelijk willen helpen.

KIM HEIJBOER