Hulp bij het maken van content

Heb jij behoefte aan een contentexploser? Iemand die onderzoekt welke mogelijkheden er in de content zit die jij in je hoofd hebt zitten of die je al op de plank hebt liggen. Die zorgt dat die waardevolle informatie op zo veel mogelijk manieren gedeeld wordt. Dan kan je op de volgende manieren met mij werken:

 

Als jouw ghost-blogger

Kan jij uren staren naar een witte pagina, een paar zinnen schrijven, ze dan weer weghalen, nog een keer wat schrijven, zuchten, nog eens zuchten en nog steeds niet tevreden zijn?

Maar wéét je (en hoor je ook van je klanten) dat jij het zo goed kunt vertellen. Je krijgt het alleen niet op papier.

Ik help je daar graag mee. Hoe zou het voor je zijn als samen met jou bedenk wat goede onderwerpen zijn voor de komende 2 blogs, artikelen of nieuwsbrieven? Dat ik jou interview over wat je precies wilt zeggen. Wat het probleem is en wat jouw oplossing is. En dat ik daar dan een mooi verhaal van maak, zodat jij 2 blogs klaar hebt staan. Blogs waarmee je jouw klanten niet alleen helpt, maar waarmee je ook klanten aantrekt die zeggen 'jij begrijpt het en wil je me alsjeblieft verder helpen'.

Wat levert het je op en wat is je investering:

Inspiratie voor welke blogs interessant zijn voor jouw doelgroep en ik houd natuurlijk rekening met op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden

2 kant-en-klare blogs van elk 500 tot 700 woorden (na maximaal 2 correctierondes)

Bij iedere blog 2 posts voor sociale media, voor 2 verschillende kanalen. Dus bijvoorbeeld per blog een post voor Facebook en een andere post voor LinkedIn

Voor iedere blog een afbeelding die past bij jouw branding (ik ben overigens geen ontwerper, maar als jij mooie afbeeldingen en lettertypes hebt die in jouw huisstijl passen, dan kan ik wat moois voor je maken)

Natuurlijk kan ik je blogs ook voor je op je website plaatsen (of je nieuwsbrieven versturen) en je posts op sociale media inplannen

De investering is € 397,- (exclusief btw)

Zeg je nu 'ja dit wil ik', neem contact met me op, dan spreken we elkaar snel.

Op basis van een vast pakket

Huur mij in voor een vast aantal uren per week/maand. Dat is voor ons allebei een fijne constructie omdat ik zo kan groeien en mee kan blijven ontwikkelen binnen jouw bedrijf. Hoe meer ik weet, hoe sneller ik kan werken en kan creëren. En hoe meer ik voor je werk, hoe makkelijker dat wordt.

De content die ik maak, plan ik natuurlijk ook voor je in. Op social media, op je website en in je Autoresponder (pakket om automatisch mails/nieuwsbrieven te versturen). Daar heb jij geen omkijken meer naar.

Verder heb ik trainingen gevolgd voor adverteren op Facebook (bij Birgit Luijk) en LinkedIn (Masja Slootweg) dus ook daar kan ik je zeker mee helpen. Zo maken we een marketingmachine waarmee we jouw potentiële klanten meenemen in jouw werkwijze en methode, zodat ze klant bij je worden.

Mogelijkheden:

Pakket Vonk: 10 – 12 uur per maand ( € 717,-)

Pakket Vlam: 17 -21 uur per maand ( € 1.237,-)

Ik heb grotere pakketten, daar vertel ik je graag meer over

Mijn uurtarief is € 65,-

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Adrienne van den Bos

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied. 

ADRIENNE V/D BOS

Danielle Leuvering

Ben je op zoek naar iemand die precies werkt, betrouwbaar is, afspraken nakomt, kwaliteit levert en meedenkt, zodat je zaken los kunt laten? Dan biedt Liesbeth de rust en het vertrouwen dat je zoekt.

DANIELLE LEUVERING

Kim Heijboer

Ik zou de begeleiding van Liesbeth zeker aanraden aan ondernemers die ook voor het maximale willen gaan. Die een succesvol en financieel gezond bedrijf willen en die hun klanten zo goed mogelijk willen helpen.

KIM HEIJBOER