Webinargeek: wat is een webinar channel (en waarom zou je er een willen?)

Webinargeek: wat is een webinar channel (en waarom zou je er een willen)?

Al die moderne toeters en bellen. Er is zoveel mogelijk, maar is het ook echt handig en nodig? De mogelijkheid om een webinar channel te maken vind ik in Webinargeek wel superhandig.

Wat is een channel?

Een channel is een pagina waar bezoekers een lijst met al je webinars kunnen vinden. Ze kunnen de mogelijkheden niet alleen zien, ze kunnen zich ook direct registreren en dus aanmelden om mee te doen met een webinar. Of meerdere, of allemaal ?.

Waarom is een channel pagina handig?

Een channel pagina is handig omdat je de pagina kunt embedden op je website. Een verandering in je channel in Webinargeek wordt dus direct doorgevoerd op je website en daar hoef je niks voor te doen. Door je channel te embedden zien de bezoekers van je website/blog direct een overzicht van al je webinars zonder dat ze hiervoor je website/blog hoeven te verlaten. Het enige wat je hoeft te doen is een stukje HTML-code kopiëren en plakken op je website en dan hoef je er nooit meer naar om te kijken.

Je kunt natuurlijk ook direct de link naar je channel delen. Dat is weer handig voor social media of in een mail.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl