Webinargeek of Zoom?

Goeie vraag, of je voor Webinargeek of Zoom (een meeting) moet kiezen. Het antwoord is: dat hangt er van af. Waar van af? Onder andere:

  • Wil je dat mensen alleen maar luisteren of wil je ook dat ze kunnen praten. Wellicht ook onderling met elkaar. Als je wilt dat mensen met elkaar kunnen praten dan zou ik voor een Zoom-meeting kiezen. Wil je dat juist niet omdat jíj́ je verhaal wilt doen zonder dat je daarin gestoord wordt? Dan zou ik kiezen voor Webinargeek. Wat natuurlijk ook kan is mensen muten in Zoom. Maar je zult het altijd zien. Dan is er weer zo’n grappenmaker die wél zijn geluid aan zet. En voor je het weet is het een trend en gaat iedereen het doen.
  • Wil je een presentatie geven en slides laten zien? Dan zou ik voor Webinargeek kiezen.
  • Wil je een video laten zien tijdens je presentatie, zou ik voor Webinargeek kiezen.
  • Kijk ook naar of je een betaald of een gratis account hebt voor Zoom. Want als je bij Zoom een gratis account hebt en je bent met meer dan 2 mensen in de meeting dan word je er na 40 minuten uit gegooid. Kan heel vervelend zijn.
  • Hecht je waarde aan statistieken dan zou ik zeker voor Webinargeek kiezen. In een meeting in Zoom heb je die statistieken niet.

En ja, je kunt in Zoom ook kiezen voor de webinar-module. Maar die is een stuk duurder dan Webinargeek.

Wist je trouwens al dat je Webinargeek gratis mag proberen? Want ik zit nu wel te vertellen, maar zelf kijken en doen werkt 10x beter.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl