Wat kost Webinargeek?

Wat kost Webinargeek?

Wat Webinargeek kost? In eerste instantie helemaal niks. Noppes. Nada. Je mag namelijk 14 dagen gratis proberen.

Maar dat was natuurlijk niet je vraag. Ja, Webinargeek kost wel wat, maar dat is goede software ook zeker waard. Ik geef je even een samenvatting zoals die op dit moment geldt (3 augustus 2020). Voor het gemak kies ik voor de jaarbedragen, als je per maand wilt betalen is het duurder.

  • Starter = € 9 per maand bij jaarbetaling.
  • Premium = € 29 per maand bij jaarbetaling, maar let op: dan mag je 100 live kijkers per webinar toelaten. KIJKERS dus, dat is wat anders dan inschrijvers. Ik heb klanten die al blij zijn als 20% van de kijkers er live is, dus dan zou je tot 500 inschrijvers safe zitten. En heb je meer kijkers dan kan je altijd upgraden.
  • Premium met 250 kijkers is € 39 per maand bij jaarbetaling.
  • Premium met 500 kijkers is € 79 per maand bij jaarbetaling.

En natuurlijk heb je bij Premium meer features dan bij het Starter abonnement. Bij de Starter krijg je:

Bij Premium krijg je daar nog bij:

Als je nog meer nodig hebt kan je naar de Advanced optie, maar dit lijkt me voor heel veel ondernemers voorlopig meer dan genoeg ?.

Webinargeek proberen, zoek niet verder en klik op deze link. Had ik al gezegd dat het de eerste 14 dagen gratis was?

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl