Waarom zou je een webinar organiseren?

Waarom zou je een webinar organiseren? Nou, daar weet ik wel een paar redenen voor. 10 In dit geval ?.

 1. Een webinar organiseren is super makkelijk. Je hebt alleen maar betrouwbare webinar software nodig en dan kan je al van start.
 2. Een webinar geven is veel goedkoper dan een fysieke locatie boeken waar mensen naar toe moeten komen.
 3. Geen fysieke locatie waar mensen naar toe moeten komen. Dus waar je (potentiële) klanten ook zijn, ze kunnen meedoen. Ja, Truus uit Timboektoe dus ook, als ze maar internet heeft.
 4. Je hoeft geen beamers, flip-overs, lunch, goodie-bags of wat dan ook te organiseren. Alles wat je wilt regel je in je webinar software.
 5. Het is voor je deelnemers ook veel laagdrempeliger om mee te doen met een webinar dan dat ze live ergens naar toe moeten. Wil je in je pyjama deelnemen? Geen probleem. Heb je eigenlijk een ziek kind thuis? Geen probleem (wel een probleem natuurlijk, maar niet voor het webinar).
 6. Een webinar neem je op. Je kunt de opname dus nasturen of misschien wil je de waardevolle inhoud zelfs wel verkopen. Goede webinar sofware regelt de opname automatisch voor je.
 7. Ja, je kunt ook gewoon contact leggen met je kijkers. Dat doe je door de chat. Je kunt polls houden, vragen stellen en ook antwoorden lezen en behandelen.
 8. Je kunt je kijkers tijdens je webinar direct laten kopen. Ze zitten toch achter hun eigen computer, dus druk even op de koopknop en maak het geld over. Op een fysieke locatie ligt dat vaak toch iets lastiger.
 9. Vanuit webinar software kan je je inschrijvers direct mailen. Reminders, maar ook de opname toesturen.
 10. Doordat je een webinar gewoon vanaf je eigen computer geeft hoef jij ook niet ergens te zijn. Je kunt zo vaak je maar wilt een webinar geven, zelfs als je op vakantie bent. Als je dan maar zeker weet dat je een stabiele internetverbinding hebt.
 11. (vooruit nog eentje dan ?) Je kunt een onbeperkt aantal deelnemers tegelijk deel laten nemen. Het hang natuurlijk af van je webinar software hoeveel precies. Maar je hoeft echt geen grotere zaal te huren als er meer mensen komen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl