Waarom Webinargeek?

Waarom je voor Webinargeek moet kiezen, 5 kneitergoede redenen

Webinars geven, het is al spannend genoeg dat je het überhaupt gaat doen. Laat staan als je je daarnaast ook nog eens druk moet maken over de techniek. Gun jezelf dus webinar software die dat stuk voor je regelt. Dan kan jij je concentreren op je tekst en daar heb je je handen al vol aan.

Waarom Webinargeek?

  1. Webinargeek is Nederlands en dat is zo fijn. Als er iets mis is dan kan je gewoon in het Nederlands vragen stellen en krijg je ook (bijna) direct antwoord. Zeker als je voor de chat-functie kiest. De helpdeskmedewerkers zitten namelijk in dezelfde tijdszone en dat wil je. Je wilt het toch niet meemaken dat jij een webinar geeft en dat de hulptroepen lekker op één oor liggen omdat het in dat land op dat moment nacht is.
  2. Webinargeek is goedkoop. Voor 9 euro per maand heb je al een abonnement. En nee, dan kan je nog niet veel kijkers in je webinar hebben. Hoe meer kijkers je in je webinar wilt hoe hoger de kosten worden. Maar de opbrengsten zijn dan als het goed is navenant. Webinargeek groeit wat dat betreft dus gewoon met je mee.
  3. Je wilt je webinars zo veel mogelijk automatiseren en daar biedt Webinargeek de oplossing voor. Maak je inschrijfformulier, schrijf de mails en plan ze in, upload je slides en druk op ‘webinar starten’ op de afgesproken tijd en je kunt aan de slag.
  4. Webinargeek is veelzijdig. Om een paar voorbeelden te noemen: je kunt koopknoppen gebruiken zodat mensen tijdens je webinar op de button kunnen drukken om te kopen. Na je webinar kan je een pagina laten zien waar ook een koopknop op kan. Je kunt chatten, je kunt een quiz houden en je kunt een poll houden. Je kunt zelfs een vooraf opgenomen video tijdens je webinar laten zien of een automated webinar geven. Een automated webinar is een vooraf opgenomen webinar en dan hoef je dus je praatje niet meer zelf te houden op dat moment, je start gewoon de opname van een vorig webinar.
  5. Webinargeek is betrouwbaar. Zoals gezegd: als er iets mis gaat kan je chatten en dan lossen de helpdeskmedewerkers je probleem bijna altijd direct op. Maar het systeem is ook stabiel, zeker als je niet al te grote groepen met kijkers hebt. Want ik zeg eerlijk: ik heb wel gehoord van ondernemers die echt dik meer dan 1000 kijkers hadden en dat Webinargeek het niet aan kon.

Wat helemaal mooi is (reden 6): je mag de Webinargeek software 14 dagen gratis proberen. Yes, kan je lekker fröbelen en kijken of het wat voor je is.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl