Kun je redirecten uit Webinargeek naar een eigen pagina?

Kun je redirecten uit Webinargeek naar een eigen pagina?

Heb je alle moeite gedaan om een mooie groep mensen in je webinar te krijgen, maar dan wil je natuurlijk niet dat die mensen alleen maar in Webinargeek blijven. Je wilt juist dat ze op je website kijken, dat ze van je kopen of misschien wel een afspraak inplannen. Maar kan dat vanuit Webinargeek? Yes, dat kan.

Je kunt een knop laten zien en je kunt zelf kiezen wat je wilt dat er gebeurt als mensen op die button klikken. Heb jij dus een pagina waar mensen een afspraak met jou in kunnen plannen? Klik dan op de onderste optie -> een url/website openen. Vul de gewenste url in en als jij jouw Call to Action knop laat zien en mensen drukken op die knop, dan gaan ze naar de pagina die jij wilt. Maak daar dus zeker gebruik van.

Je hebt 2 mogelijkheden:

  • Je kunt TIJDENS je webinar een knop laten zien waar mensen op kunnen drukken. Waardoor ze direct naar de pagina gaan die jij wilt.
  • Je kunt NA AFLOOP van het webinar een knop laten zien. Zodat mensen die het webinar nog niet afgesloten hebben nog steeds de knop zien waar ze op kunnen drukken om te bestellen. Want wie blijven er hangen? De twijfelaars! En als zij die knop blijven zien, dan kan het zomaar zijn dat ze na afloop van het webinar alsnog kopen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl