Kan je in Webinargeek ook een webinar beveiligen?

Kan je in Webinargeek ook een webinar beveiligen?

Ben jij een online ondernemer die webinars geeft waarvan de inhoud niet zomaar op straat mag liggen? Geef je bijvoorbeeld een webinar waarin je hele persoonlijke informatie deelt over een klant? Of dat je antwoord geeft op vragen van klanten en dat jouw klanten niet willen dat de buurvrouw van hiernaast mee kan luisteren. Of haar moeder. Of die vervelende oude tang van twee straten verder.

Dat los je op met een wachtwoord. Webinargeek zet namelijk veiligheid voorop. Heb je al een account bij Webinargeek en wil je weten hoe je dit doet? Een wachtwoord instellen kan via ‘Instellingen’ op de pagina ‘Registratie’.

Wat ik vervolgens zou doen is het wachtwoord delen in een andere mail dan de mail waarin je de link deelt naar het webinar. En ja, iemand die het wachtwoord krijgt kan natuurlijk de link naar jouw webinar en het wachtwoord naar iemand anders doorsturen. Meer weten over de mogelijkheden van Webinargeek? Ik zou zeggen ‘probeer Webinargeek gewoon 14 dagen gratis!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl