In Webinargeek kun je toch maar een beperkt aantal live-kijkers hebben?

In Webinargeek kun je toch maar een beperkt aantal live-kijkers hebben?

Als je deelneemt aan een populair webinar waar heel veel kijkers zijn, dan kan het zomaar gebeuren dat het hele webinar in de soep loopt. Te druk en de software kan het niet meer aan. Ik heb het zelfs een keer meegemaakt dat ik aan een heel drukbezocht webinar meedeed en dat alles wat ik in de chat typte onder de naam van iemand anders kwam. Super onhandig!

Ja, Webinargeek had dat probleem ook. Met de nadruk op hád. Want inmiddels heeft Webinargeek een upgrade gehad en Webinargeek kan inmiddels webinars tot 4000 kijkers aan. Kijkers hè. Dat is niet hetzelfde als inschrijvers.

Je weet van tevoren dat een deel van je inschrijvers niet aanwezig gaat zijn en die tellen in dit geval dus niet mee.

Ik daag je uit, want er zijn niet zoveel ondernemers die het voor elkaar krijgen om in 1 en hetzelfde webinar 4000 kijkers te hebben.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl