Hoe werkt Webinargeek?

Hoe werkt Webinargeek?

Hoe Webinargeek werkt? Supersimpel! Ik kan het je in een korte video uitleggen (minder dan een kwartier). Als je die stappen volgt dan heb je al een webinar klaar staan. Ja, dan moet je het nog mooi maken, teksten invoeren en sheets maken, maar je webinar staat. Klik hieronder dus op de video en doe er je voordeel mee.

Wil je meteen aan de slag? Dat kan de eerste 14 dagen gratis bij Webinargeek.

Je ziet, een webinar maken is niet moeilijk. De echte uitdaging zit in wát ga je tijdens het webinar vertellen. Geef je een kenniswebinar en wil je alleen maar informatie delen? Jij bent de expert, dus dat informatie delen gaat wel lukken.

Wil je eerst meer lezen over hoe Webinargeek ervoor kan zorgen dat je door je glazen plafond breekt met je bedrijf, lees dan hier verder.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl