Hoe Webinargeek je een schat aan informatie op kan leveren

Webinars geven lijkt eenrichtingsverkeer. Jij bent als presentator de zender en je luisteraars luisteren. Maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Je kunt namelijk ook vragen stellen aan je luisteraars en vragen of ze hun gedachtes met je willen delen. Dat kan in de chat, maar het kan ook met ‘Interacties’, bijvoorbeeld met een poll een quiz of een toets.

Hoe fijn, de informatie die je uit die interacties krijgt kan je exporteren in een CSV-bestand. En ja, daar kan een schat aan informatie in zitten. Jij stelt een vraag aan je kijkers en zij geven antwoord. Bij de toets kan je bijvoorbeeld zien of een bepaalde vraag veel foute antwoorden oplevert. Misschien een idee om aan dat deel van je verhaal meer aandacht te besteden. Want als veel mensen je niet begrijpen heb jij het blijkbaar niet goed genoeg uitgelegd.

Je kunt de informatie ook gebruiken bij veelgestelde vragen. Of juist een blog over schrijven of socialmediaposts. Vraag ook eens aan je kijkers wat hun grootste probleem is. Waar ze het hardst tegenaanlopen, waar ze het liefst hulp bij krijgen. Wie weet ga je verbaasd zijn én krijg je een hoop inspiratie. ‘O, daar hebben mensen dus behoefte aan!’ Juist, en dat leer je van de interacties in Webinargeek.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl