Directe webinar link van Webinargeek, waarom dit zo handig is

Directe webinar link van Webinargeek, waarom dit zo handig is

Als je een webinar geeft dan moet iemand die wil deelnemen zich daar eigenlijk altijd voor aanmelden. Liefst met naam en e-mailadres. Niet iedereen wil dit en dan kan het verplicht invullen van die gegevens een brug te ver zijn. Deze potentiële klant schrijft zich niet in, doet niet mee en ziet dus ook jouw verhaal en je aanbod niet. Dat kan heel jammer zijn.

Webinargeek heeft daarom een nieuwe optie gemaakt: het is nu mogelijk om een webinar te bekijken zonder dat iemand zich aan hoeft te melden. Deel de directe link en iedereen kan je webinar met deze link bekijken.

Het is natuurlijk wel handig om in ieder geval de voornaam te vragen. Dan weet je welke deelnemer bijvoorbeeld een vraag stelt in de chat. Maar ook dit is niet per se nodig. Als er geen naam ingevuld wordt dan krijgen deelnemers een willekeurige naam in de chat van je webinar.

De nieuwe privacy instellingen van Webinargeek

Met de directe webinar link heb je 3 mogelijkheden voor de privacy instellingen. Je kunt kiezen voor:

Een openbaar webinar

Als je voor openbaar kiest dan wil je zoveel mogelijk deelnemers voor je webinar. Daarvoor heb je een openbare registratiepagina die zichtbaar is op je Channel. Je kunt natuurlijk ook de directe link voor het webinar delen in een e-mail, op je website of op social media. Als geïnteresseerden op de link klikken kunnen ze meedoen zonder dat ze zich aan hoeven te melden.

Een verborgen webinar

Een verborgen webinar heeft een verborgen registratiepagina die ook niet gevonden wordt door zoekmachines. Ook deze link kan je delen in een e-mail of op sociale media en alleen de mensen die het link-adres kennen kunnen deelnemen. Het verborgen webinar wordt namelijk niet weergegeven op je Channel.

Een privé webinar

Als je een privé webinar geeft dan kunnen mensen zich niet inschrijven via een registratiepagina. Alleen via een uitnodiging van jou (met de link) kan iemand meedoen. Of je kunt natuurlijk ook mensen importeren of zelf mensen registreren. Het webinar wordt ook niet op je Channel weergegeven.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl