Wat verdient iemand die een webinar geeft?

Wat verdient iemand die een webinar geeft?

Webinars geven. Het zit een beetje in dezelfde hoek als e-mailmarketing. Veel mensen/ondernemers denken dat dit dood is. En nee, dat is niet waar voor e-mailmarketing en het is ook niet waar voor het geven van webinars.

Als je weet wat je doet dan kunnen webinars enorm lucratief zijn voor jou als online ondernemer. Waar moet je dan op letten?

  • Dat je het juiste onderwerp kies. Een onderwerp waar jouw potentiële klanten warm voor lopen.
  • Dat je je webinar een pakkende titel geeft, waar mogelijke inschrijvers op ‘aan’ gaan.
  • Dat je je webinar op de juiste manier opbouwt. Want je wilt natuurlijk voorkomen dat kijkers van je webinar aan het eind massaal zeggen ‘bedankt en ik weet even genoeg, hier kan ik zelf mee verder’. Nee je wilt dat je kijkers én super tevreden zijn met de kennis en de tips die je gedeeld hebt én dat ze meteen denken ‘ik wil met jou werken, dus zeg maar wat het kost en dan doe ik mee’. Dat laatste wil je en dat kan. Maar daar is wel een juiste opbouw voor nodig.

Wat verdient iemand die een webinar geeft? Tja, dat kan van niks tot heel veel zijn. Ik ken een online ondernemer die begin januari een webinar gaf en meteen een half miljoen omzet draaide. Met dat ene webinar. Ze verkocht een programma van € 2.000,- en ze verkocht er tegen de 250 tijdens het webinar. Hoppa, dan begint je jaar lekker.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl