Wat verdient een klantenservice medewerker?

Wat een klantenservice medewerker verdient is niet zo heel belangrijk als je online ondernemer bent. Als jij het druk hebt met klanten te woord staan en je kunt iemand anders vinden die dat net zo goed of zelfs beter kan dan jij, dan zou ik dat zeker doen. Kan jij doen waar je goed in bent en daar nog veel meer geld mee verdienen dan jouw klantenservice medewerker kost.

Ik heb serieus gezocht of ik een tarief kon vinden, maar dat valt nog niet mee. Wat ik wel zie is dat verschillende bedrijven pakketten aanbieden variërend van een paar tientjes per maand tot dik door de 100 euro. Dat ligt natuurlijk aan de hoeveelheid werk die dat bedrijf voor je moet verzetten. Maar even heel eerlijk: als jij veel werk hebt voor je externe klantenservice, dan betekent dat waarschijnlijk ook dat je veel klanten en veel omzet hebt. Dan kan je dat toch makkelijk betalen!

Kortom: als jij als digital nomad van het leven wilt genieten én ondertussen wel je klanten tevreden wilt houden zou ik het altijd doen. Schakel dan een externe klantenservice in.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl