Wat verdient een digitale tekenaar?

Wat verdient een digitale tekenaar?

In mijn begintijd als online ondernemer heb ik het ook gedaan, stockfoto’s downloaden of zelfs pikken van een website waar mooie afbeeldingen op staan. Niet doen! Daar kan je hoge boetes voor krijgen, want het mag gewoon niet. En denk niet dat jou dat niet overkomt, want met de zoekmogelijkheden op internet zijn er gewoon gespecialiseerde bedrijven die jacht maken op mensen die illegaal afbeeldingen gebruiken.

Of kijk op mijn andere website, liesbethdekorte.nl, daar staan gepersonaliseerde tekeningen op.

Wat ik daar voor betaal? Ik vind het heel erg meevallen. Voor de gepersonaliseerde tekeningen betaal ik € 50,- per stuk. Voor de tekeningen op deze website betaal ik tussen de € 20,- en € 30,- per stuk (omdat dit algemene tekeningen zijn). Vind ik erg meevallen en wat deze tekeningen me in ieder geval opleveren is rust. Ik hoef nooit bang te zijn dat ik een boete krijg, want de tekeningen zijn echt van mij.

Ben je benieuwd wie de tekeningen voor me maakt? Bezoek dan de website van Rinie van Driel.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl