Wat verdien je als dropshipper?

Wat verdien je als dropshipper?

Wat je verdient als dropshipper? Als ik dat kon voorspellen dan zat ik hier niet een kennisbank-artikel te typen. Dan was ik schathemeltjerijk en liet ik artikelen voor me typen ?.

Als dropshipper kan je veel geld verdienen. Moet je wel een paar dingen doen.

  • Een goede niche kiezen, zodat je producten kunt verkopen die op dit moment als zoete broodjes over de toonbank gaan.
  • Dan moet je een goede shop bouwen die betrouwbaar overkomt.
  • Je moet het ook waar maken. Als je een bestelling krijgt moet je leveren en op zo’n manier dat kopers graag bij je terugkomen.
  • Je moet betrouwbare leveranciers vinden die je beloftes voor jou waarmaken.
  • Je moet deugdelijke producten verkopen.
  • Het is handig als je verstand hebt van online adverteren, zodat je verkeer naar je shop krijgt.

Kortom: je hebt nogal wat nodig. Had ik doorzettingsvermogen al genoemd? Af en toe lees ik verhalen van dropshippers die al verschillende shops hebben gebouwd en die shops leverden niks op. Tot ze de jackpot vonden en toen stroomden de bestellingen (en dus het geld) binnen.

Ik hoor het je denken: definieer ’toen stroomde het geld binnen’. Er zijn dropshippers die tonnen per maand omzet hebben. En ja, dus miljoenen per jaar omzet hebben. En er zijn dropshippers die zo weinig verdienen dat ze liever weer voor een baas gaan werken. Wil jij niet tot die laatste categorie horen?

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl