Hoe start je met Google AdSense?

Hoe start je met Google AdSense?

Hoe start je met Google AdSense? Eigenlijk kan een kind de was doen. Als jij een website hebt dan kun je je aanmelden voor Google AdSense. Google zal jouw website checken en goedkeuren of afkeuren. Zodra je website is goedgekeurd kun je aan de slag.

Let op: bedenk voor jezelf of jij het passend vindt dat er advertenties van andere mensen op jouw website staan. Ik heb er bijvoorbeeld niet voor gekozen, omdat ik het gevoel heb dat ik daarmee de waarde van mijn website naar beneden haal. Dat bezoekers mijn website sneller zullen verlaten omdát ze al die ads voorbij zien komen. Dat wil ik niet, dus ik heb er bewust voor gekozen om níét met AdSense te werken. Maar mocht ik ooit een website krijgen waarop ik het wel passend vind dan ga ik er zeker gebruik van maken.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl