Hoe je veel geld kunt verdienen met Google AdSense (3 tips)

Hoe je veel geld kunt verdienen met Google AdSense (3 tips)

Google AdSense is een geweldige manier om geld te verdienen. Maar daar heb je wel iets voor nodig: een website met veel websitebezoekers. Dan gaat de wet van de grote getallen werken. Als slechts 1% op jouw ads klikt, maar je hebt 100.000 bezoekers per dag, dan zijn het ineens toch heel veel mensen die geklikt hebben.

Ik kan me voorstellen dat jij nog geen website hebt die zoveel bezoekers per dag heeft. Weet dat iedereen ooit op 0 is begonnen en jij nu misschien ook. Dan is het een kwestie van beginnen en doorgaan.

Mijn belangrijkste tips:

  • Schrijf blogs die antwoord geven op veelgestelde vragen. Ik gebruik daarvoor Ubersuggest, in die tool kun je vinden hoe vaak op bepaalde zoektermen wordt gezocht. Kies die zoektermen waar goed op wordt gezocht en schrijf daar een blog over.
  • Heb jij een blog die sky-high is gegaan in bezoekersaantallen? Plaats op die blog advertenties. Het heeft weinig zin om ads te plaatsen op blogs waar je weinig bezoekers hebt (maar goed, wat niet is kan nog komen natuurlijk!)
  • Zorg dat advertenties bovenaan je pagina getoond worden (dat noemen ze boven de vouw). Dat geeft je de grootste kans dat je bezoekers de ads überhaupt zien.
  • Blijf testen en hou je statistieken in de gaten. Kijk wat werkt en wat niet werkt en pas je daarop aan.

Hop hop, aan de slag!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl