Als influencer geld verdienen met Facebook

Ja hoor, je kunt een grote naam worden op Facebook en als influencer geld verdienen met het posten op Facebook. Wat je daarvoor nodig hebt is een grote groep volgers. En als je die nog niet hebt, dan moet je die grote groep volgers zien te krijgen.

Als jij een grote groep volgers hebt op Facebook dan word je interessant voor andere ondernemers. Als zij hun eigen producten of diensten willen promoten en jouw volgers vallen in hun doelgroep, dan willen ze graag met je werken.

Bijvoorbeeld: ben jij hartstikke populair op Facebook omdat jij video’s en verhalen deelt over hoe goed jij bent als make-up artist. Laat jij steeds weer zien hoe jij de meest spectaculaire make-overs doet en heb jij veel volgers die trouw jouw video’s kijken en die veel interactie hebben met jouw posts. Dan willen bekende make-up merken zich graag laten zien in jouw posts.

Je kan dan denken aan een vast bedrag per post waarin je dat betreffende bedrijf aanprijst. Heel belangrijk daarbij is dat je wel achter dit product kunt staan. Waarom? Omdat ik geloof dat je kijkers het voelen als iets niet oprecht is.

Weet dat het een win-win-win-situatie is. Jij blij, het make-up merk blij en je kijkers/volgers blij. Want je geeft oprecht jouw ervaringen en mening over het product van het bedrijf waar je over praat.

Meer weten over geld verdienen met Facebook. Ik heb er een uitgebreide blog over geschreven.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl