Waarom je je WiFi uit wilt zetten als je naar buiten gaat

Waarom je je wifi uit wilt zetten als je naar buiten gaat

Klinkt raar hè, je wifi uitzetten als je naar buiten gaat. Maar ik ken zelfs mensen die een briefje op de voordeur hebben gehangen als herinnering om hun wifi uit te zetten als ze naar buiten gaan. En even voor de duidelijkheid: ik heb het dan over de wifi op je telefoon.

Maar goed, waarom zou je het doen? Want het is toch superhandig dat je telefoon constant aan het kijken is of er een bekend netwerk in de buurt is waar op ingelogd kan worden. Kan je gratis internetten. Yep, maar pas op voor hackers. Een hacker kan een fake wifi-kanaal maken met dezelfde naam als een netwerk op jouw telefoon. En wat denk je? Dan verbindt jouw telefoon met dat kanaal en de hacker kan alles volgen wat jij doet op je telefoon.

Wil je een voorbeeld? Heb ik voor je. Stel een hacker maakt een fake kanaal met de naam KPN. ‘Yes’ denkt jouw telefoon ‘die kennen we’. Hup en je bent verbonden. Zo simpel is het helaas.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl