Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt

Ik vond het maar niks. De gedachte aan een wachtwoordmanager en dat mijn wachtwoorden ergens op de wereld in een zogenaamde veilige kluis zouden zitten. Ik heb het dan ook lang buiten de deur gehouden. Nee hoor, heb ik niet nodig zo’n wachtwoordmanager.

Maar wel steeds zitten te kl*ten. Wachtwoorden kwijt, wachtwoord klopt niet meer, wachtwoord staat niet op deze computer in gesteld en nu weet ik dus niet meer wat het wachtwoord is. Hoop gedoe en vaak zoeken en helaas ook vaak niet vinden. Herken je dat? Doe er wat aan!

Ik heb nu mijn wachtwoordmanager gevonden in 1Password. En ik ben er zo blij mee. Simpel, doeltreffend en op welk apparaat ik ook werk, al mijn programma’s openen door op het sleutelgaatje te klikken (dat is de afbeelding van 1Password).

Het enige wat ik hoef te doen is 1 lang password onthouden en daar heb ik een wachtwoordzin van gemaakt. Lang, met allerlei tekens, maar heel simpel voor mij om te onthouden. I love it when al plan comes together.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl