Waarom je een hotspot moet maken

Waarom je een hotspot moet maken

Als ik in het buitenland ben dan wil ik absoluut voorkomen dat er iemand meekijkt terwijl ik aan het werk ben op mijn computer. Als ik ook maar enigszins twijfel aan de gratis mogelijkheden (zelfs als het beveiligd internet is) dan doe ik het niet. Ik zorg dat ik een internetbundel heb met onbeperkt internet en maak een hotspot van mijn telefoon.

Is het wel even belangrijk om te vertellen dat ik een iPhone heb, maar bij mij werkt het heel simpel. Ik ga naar instellingen (dat grijze tandwiel-icoontje) en kies voor Persoonlijke hotspot. Ik krijg dan de vraag of ik anderen toestemming wil geven om verbinding te maken en dat zet ik op aan. Vervolgens komt er een wachtwoord in beeld.

Als ik daarna op mijn computer, laptop of tablet kijk dan staat mijn hotspot tussen de opties om een internetaanbieder te kiezen. Ik kies voor mijn hotspot en vul het wachtwoord dat op mijn telefoon staat in. Et voilà, ik zit op mijn eigen internet.

Meer weten over veilig internetten. Dat kan, ik heb er een artikel over geschreven. Doe er je voordeel mee en zorg dat je niet voor onverwachte en vooral ook ongewenste verrassingen komt te staan.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl