Vitaily supplements ken je ze al?

Ken je de Vitaily supplements van Richard de Leth van OERSterk al? Op het moment dat ik dit artikel schrijf zitten we nog midden in de corona-perikelen en omdat ik me niet in wil laten enten, zal ik mijn bescherming ergens anders moeten zoeken. Ik geloof in sterk blijven in plaats van ziek worden en dat weer opgelapt moeten worden.

Ik was dus op zoek naar supplementen die me zouden helpen om mijn lichaam zo weerbaar mogelijk te maken. Die heb ik inmiddels gevonden in de Vitaily supplements.

Eindelijk een simpele en makkelijke oplossing die me maar een paar seconden per dag kost om in te nemen. Waar ik niet stad en land af hoef te lopen om precies de juiste pillen, capsules en zakjes te vinden. Nee, alle supplementen zitten gewoon in 1 doosje en het is meteen voor een maand. Het enige wat ik nog hoef te doen is niet vergeten om iedere morgen mijn zakje met pilletjes in te nemen. 1x bestellen, 1x betalen en 1x thuis zijn om de boel aan te nemen van de bezorger en ik zit weer voor een maand geramd. Handig!

Wil je meer weten over wat Vitaily is, wat het voor je doet en welke keuze voor jou het slimst is? Dat kan Richard de Leth je het best zelf vertellen, dus lees hier verder.

PS: En wat zo fijn is bij Vitaily, als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ (zonder aanhalingstekens) plakt en op toepassen drukt, dan krijgt je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket (het is helaas niet van toepassing op een jaarpakket).

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl