Vitaily, de voordelen

Heb je gehoord over de voedingssupplementen van Vitaily en wil je weten wat er allemaal in zit, wat het voor je doet en waarom je het zou moeten nemen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want ik ben fan en ik vertel je dus graag meer over Vitaily.

Wat zit er in Vitaily?

Omega 3-vetzuren

De omega 3-vetzuren DHA en EPA zijn goed voor het hart en het triglycerideniveau in het bloed. Ze dragen ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Belangrijk dus om deze stoffen voldoende binnen te krijgen!

Vitamine D3

Vitamine D helpt bij de calciumopname in de darmen en botten. Het ondersteunt ook je afweer en spieren. En ja, vitamine D kun je zelf aanmaken (door minstens een half uur per dag buiten te zijn in de zon), maar de ervaring leert dat de meeste mensen dat niet halen. Ik neem dus voor de zekerheid graag wat ondersteuning hierin.

Magnesium

Magnesium heeft van alle mineralen de meeste functies in het lichaam. Het ondersteunt onder andere de hersenen, zenuwen, spieren en botten. Ook al zo’n belangrijke dus.

Jodium

Jodium is essentieel voor de werking van de schildklier.

Selenium

Selenium is net als jodium essentieel voor de goede schildklierwerking. Daarnaast is het ook een antioxidant en helpt het je afweer, haar en nagels.

Wat leveren Vitaily supplementen je op?

Voor je afweer

Vitaily ondersteunt je immuunsysteem en levert stoffen die antioxidant zijn. Vitamine A, B6, D en selenium ondersteunen je immuunsysteem. Vitamine E en selenium hebben een antioxidante werking.

Voor je bloed en hart

Vitaily ondersteunt de bloedstolling via vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6. Daarnaast ondersteunen DHA en EPA de normale werking van het hart (bij 250 mg EPA en DHA per dag).

Voor je hersenen, zenuwstelsel en je mentale staat

Het omega-3 vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en draagt bij aan de normale hersenfunctie. DHA heeft een positief effect bij een dagelijkse inname van 250 mg. Vitamine B6, magnesium en jodium ondersteunen het zenuwstelsel en dragen bij aan functies, zoals geheugen en concentratie.

Voor je energie en spieren

Vitaily Basis ondersteunt je energieniveau via vitamine B6, magnesium en jodium. Verder ondersteunen vitamine D en magnesium de normale functie van spieren.

Voor de opname van calcium, dus je botten en gebit

Vitamine D is betrokken bij calcium. Het helpt bij de opname van calcium uit voeding, het behoud van normale calciumniveaus in het bloed en bij de opname van kalk in de botten. Vitamine D en magnesium helpen om je gebit sterk te houden.

Voor je gezichtsvermogen

DHA en retinol zijn goed voor je ogen en zicht. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. DHA helpt ook bij de normale ontwikkeling van ogen in ongeboren baby’s en kinderen die borstvoeding krijgen, wanneer de moeder dagelijks 200 mg neemt.

Voor je schildklier

Jodium en selenium zijn essentieel voor de aanmaak van schildklierhormonen en ondersteunen de normale schildklierwerking.

Voor je huid

Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden. Selenium is goed voor je haar en nagels.

Alle voordelen van Vitaily op een rijtje

  • Vult de voedingsstoffen aan.
  • Hoge kwaliteit ingrediënten.
  • Makkelijk in gebruik door verpakking per dagdosering.
  • Ondersteunt de vitale functies van je lichaam.
  • Samengesteld door de experts van OERsterk.
  • Lage prijs door verkoop zonder tussenpersonen.
  • Verpakt in biologisch afbreekbaar biofolie.

En het laatste voordeel wil ik toch even extra benadrukken. Want ja, je bestelt de supplementen online en dat betekent verzending. Slecht voor het milieu. Maar voor iedere doos Vitaily die verkocht wordt plant Richard de Leth van OERSterk een boom.

En wat zo fijn is bij Vitaily, als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ (zonder aanhalingstekens) plakt en op toepassen drukt, dan krijgt je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket (het is helaas niet van toepassing op een jaarpakket).

 

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl