OERsterk worden door koud douchen

Gek werd ik er van. De een na de ander vertelde me tussen neus en lippen door dat hij of zij tegenwoordig koud douchte. En dat het zo fijn was.

Laat me je direct uit de droom helpen. Ik douch nu al een paar maanden koud en het is nooit echt nóóit fijn op het moment dat ik onder die koude klets sta. Als het water vervolgens warm wordt, dan is het wel fijn. Als je het over geluksmomentjes hebt, dat is een echt geluksmomentje.

Wat doe ik dus? Ik START met koud douchen. Ik zet de kraan aan en ga eronder staan. Na een halve minuut tot een minuut wordt het water vanzelf warm. Een andere optie is aan het eind van je douchbeurt de kraan op koud te draaien, maar dat vond ik dus echt af-schu-we-lijk. Starten met koud is veel fijner.

Waarom douch ik koud? Omdat we ons lichaam veel te veel verwennen. Centrale verwarming, airco, warme dekbedden en kleding. Volgens Richard de Leth van de OERsterk methode is het gewoon niet goed voor je. Het is veel beter om jezelf af en toe even in een extreem koude omgeving te zetten, dat geeft je lichaam meteen een boost.

En ik voel me er goed bij! Dus ik blijf het zeker doen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl