OERsterk en afvallen?

Is de OERsterk methode van Richard de Leth een dieet en ga je er mee afvallen? Het korte antwoord is ‘ja, je kunt zeker afvallen met de OERsterk methode’ maar nee, het is zeker geen dieet dat speciaal gemaakt is om af te vallen.

OERsterk is juist een manier om gezonder te leven en het is niet speciaal om af te vallen. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik door de OERsterk methode wel degelijk afgevallen ben en dat het mij enorm helpt om op mijn streefgewicht te blijven. Dat was voor OERsterk wel anders.

Mijn streefgewicht is tussen de 55 en 60 kilo (berekend naar mijn lengte). En het viel me regelmatig zwaar om onder die 60 te blijven. Dat is nu geen enkel probleem meer.

Wat doe ik daar voor?

  • Ik eet volgens de OERsterk methode en ik eet heel regelmatig pannenkoeken ?. Of lekkere smoothies. En ja, ook gewoon boterhammen. Met als enige restrictie dat ik iets wat ik vandaag eet over drie dagen pas weer eet. Mooi ritme dus, dag 1 pannenkoeken, dag 2 smoothie, dag 3 brood en dan weer terug. Dag 4 pannenkoeken enz.
  • Ik heb het aantal eetmomenten per dag drastisch terug gebracht naar 3. En weet dat iedere snoepje of koekje dat je tussendoor eet weer een eetmoment is. Ik eet nu 3x per dag en tijdens die maaltijden mag ik alles eten wat ik maar wil. Buiten die 3 eetmomenten eet ik niks.

Het zijn minimale aanpassingen aan mijn leven en ze geven me zo veel. Rust, een gezond gewicht en ik voel me goed.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl