Beleggen voor beginners, maak deze fout niet

Beleggen voor beginners, maak deze fout niet

Ik neem je mee naar 1997. Ik werkte toen nog bij de Rabobank en daar mochten we meedoen met een levensecht spel. We mochten ons in teams inschrijven en (fictief) beleggen. Het team dat aan het eind van het spel het meeste geld had won. Simpel toch.

Ons team verloor al ons geld. Binnen een paar dagen. Foetsie. Alles weg. En nog even voor de duidelijkheid: we belegden met fictief geld. Maar alles was wel op. Het heeft me de ogen geopend dat als ik ooit voor het echie zou gaan beleggen dat ik dat dan niet zomaar op het fingerspitzengefühl zou gaan doen.

Ik ben nu al een tijdje online ondernemer en ik wil zo veel mogelijk stokken in het vuur hebben om een mooie buffer op te bouwen voor als ik wil stoppen met werken. We hebben dus een deel spaargeld, een deel in ons eigen huis, een deel in investeringen in onszelf en ja, een deel in beleggingen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl