AOV vergelijken

AOV vergelijken

Als het goed is wordt het dit jaar (2021) verplicht om als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben. Yep, dus ook voor online ondernemers.

Ik vind het een goede zaak, want als je hard aan het werk bent om je mooiste leven te leven, dan kan deze verzekering niet ontbreken. Je moet er toch niet aan denken dat je een mooi bedrijf hebt opgebouwd en dat er iets gebeurt waardoor alles omvalt. Een ongeluk zit wat dat betreft in een klein hoekje.

Zo hoorde ik kort geleden van een ondernemer die een hersenbloeding heeft gehad. Halfzijdig verlamd en veel problemen met zijn spraak. Ondertussen heeft hij wel een bedrijf waar hij veel moet praten en moet denken en dat zit er nu echt niet in. Dan heb je niet alleen grote zorgen over je gezondheid, maar heel je leven hangt aan een zijden draadje. Want als je als ondernemer niet kunt werken, dan drogen je financiële middelen snel op. En als je een stevige hersenbloeding hebt gehad, dan kun je daar heel weinig aan veranderen. Als jij de financiële gevolgen van zulke ernstige gebeurtenissen niet kunt dragen, verzeker je dan!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl