Wat is content?

Soms vragen mensen wel eens aan me ‘Liesbeth, misschien een domme vraag. Maar iedereen heeft het maar over content. Maar wat is het eigenlijk?’ En dan zeg ik altijd dat dat geen domme vraag is. Helemaal niet ook.

Sterker nog, ik trek het me een beetje aan. Want het betekent dat ik te moeilijk praat. Vakjargon gebruik. En dat kan killing zijn voor… je content.

Definitie van content

Content is informatie die gedeeld wordt. Dat kan online zijn (zoals een website of op sociale media) maar ook offline (zoals een tijdschrift of een folder). Content kan je delen in de vorm van geschreven tekst, beeld, geluid of een combinatie daarvan. Denk dus aan video’s, artikelen, nieuwsbrieven, blogs, posts op sociale media, podcasts enzovoorts.

Alles wat je deelt is dus in feite content. De kunst is nu om goede content te delen. Hoe je dat maakt daar kan ik heel veel over vertellen. Tref jij het even want dat heb ik gedaan in deze blog over hoe je zorgt dat je bezoekers een klantreis maken (want dat is je doel met content).

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl