Waarom heb je content nodig?

Waarom heb je content nodig?

‘Laat mij nou maar gewoon doen waar ik goed in ben’ zeggen ondernemers tegen me. Die hebben een broertje dood aan marketing, online zichtbaarheid en content maken.

Dan zeg ik altijd ‘als je niet zichtbaar bent en bijvoorbeeld geen website hebt, dan besta je niet’. Dat is helaas de realiteit van nu. Als mensen een probleem hebben en daar een oplossing voor zoeken dan gaan ze naar Google. En als ze jou daar niet vinden, dan vinden ze wel iemand anders.

Of nog erger: iemand die al klant is bij jou beveelt je aan. Ook dan gaan veel mensen eerst nog naar Google om je te checken. Ben je onvindbaar, dan houdt het op.

Je hebt niet veel content nodig

Je hoeft echt geen fancy website neer te zetten. Je hoeft ook echt niet iedere dag meerdere keren op verschillende sociale mediakanalen te posten. Maar je moet wel vindbaar zijn. Met relevante informatie, liefst aangevuld met aanbevelingen. Waardoor jouw bezoekers het gevoel krijgen dat ze met een gerust hart met jou in zee kunnen gaan.

Dus maak die website. Desnoods heel simpel met 1 pagina. Zet op die pagina wie je bent, wat je doet en vooral welk probleem je oplost voor wie. Paar mooie foto’s erbij van jezelf, misschien wel dat je aan het werk bent. Et voilà, je bent al een heel eind.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl