Mijn #1 tip om makkelijk content te maken

Mijn #1 tip om makkelijk content te maken

Mijn #1 tip om makkelijk content te maken is misschien onverwacht, maar het werkt als een tierelier: kies! Kies een niche en kies een duidelijke doelgroep.

Als jij helemaal voor je ziet voor wie je schrijft (dat noemen ze een persona) dan weet je meteen wat je moet zeggen. Ik heb bijvoorbeeld een ideale klant en ik schrijf voor haar. Sterker nog: ik vertel mijn verhalen tegen haar. Zij zit tegenover me (niet echt natuurlijk) en ik bedenk wat ik tegen haar zou moeten zeggen om mijn punt duidelijk te maken.

Sterker nog: doordat ik weet wíé er tegenover me zit, weet ik ook wát ik wil vertellen. Wat mijn onderwerp is. Waar zij op zit te wachten. Zij is niet voor niets mijn ideale klant.

Dus kies een niche en bepaal welk dringend probleem jij voor wie oplost. Bedenk dan vervolgens wat die persoon allemaal moet weten, leren en ontdekken. En doe dat, stap voor stap. Dat zijn je blogs, je posts, je video’s en alle verhalen die je wilt delen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl