Content ideeën

Content ideeën

Je hebt zo veel te vertellen en je weet zo veel over je vakgebied, maar wat is nu leuk en goed om content over te maken?

Ik kan je in ieder geval vertellen wat geen goed idee is. Doorwauwelen over je processen. Wat je precies doet en waarom. Dat willen jouw lezers helemaal niet van je horen. Wat ze willen horen is inspirerende verhalen. Verhalen die jouw lezers motiveren om zelf ook aan de slag te gaan.

Een goed content idee is dus: vertel verhalen over je klanten. Wat was hun probleem, hoe heb je geholpen en hoe is het nu met die klant. En ja, dat mag anoniem. Begin daar eens mee en melk deze verhalen zo ver mogelijk uit.

Of vertel je eigen verhaal. En dan vooral over wat jouw uitdagingen waren en hoe je geworden bent wie je nu bent. Waardoor ben jij een expert geworden op je vakgebied? Wat heb jij geleerd en wat heb je overwonnen en hoe help je daar nu je klanten mee?

Kijk ook eens naar de vragen die je keer op keer krijgt. Beantwoord die en maak er content van. Dat is meteen twee vliegen in één klap. En je hebt goede content én je hoeft niet steeds weer hetzelfde uit te leggen. Als iemand weer eens die vraag stelt zeg je ‘Daar heb ik een artikel over geschreven. Wacht, ik deel het even met je.’

Voor nog meer content ideeën (ik heb er een complete blog over geschreven).

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl