Shopping cart Autorespond, check it out

Shopping cart Autorespond, check it out

Er is heel veel software beschikbaar waarmee je een goed werkende shopping cart voor jezelf kunt bouwen. Ik ben echter groot fan van de shopping cart van Autorespond. Ik leg je graag uit waarom.

  • De shopping cart van Autorespond is voor mij erg fijn omdat deze shopping cart in hetzelfde systeem zit als mijn Autoresponder. Kortom: in Autorespond zit voor mij én mijn mailsysteem én mijn shopping cart. Cool, want dat betekent dus ook dat ik alles op 1 plek heb en dat ik mensen die iets bij me gekocht hebben ook heel snel kan mailen.
  • Autorespond is Nederlands, dus als er ook maar iets niet werkt kan ik gewoon tijdens normale kantoortijden contact zoeken met iemand die mij in het Nederlands helpt. Heel handig, want als er technisch iets niet goed loopt dan is dat vaak al moeilijk zat.
  • In Autorespond kun je supersnel een betaallink aanmaken en als je het systeem eenmaal in hebt gericht kun je letterlijk binnen 1 minuut een betaallink delen als iemand iets van je wil kopen. Ik heb er een blog over geschreven hoe dat werkt in Autorespond. Kun je zelf zien hoe simpel het is.
  • Je hebt in Autorespond 2 mogelijkheden qua uiterlijk van je betaalpagina. Ik ben zelf fan van de embed-shop. Ik laat je even zien hoe dat er uit ziet:
  • Voor wat Autorespond biedt vind ik dat ze een nette prijs vragen. Voor de autorespond (mails) en de shopping cart betaal ik per maand € 44,- (exclusief btw). En daar krijg ik de affiliate marketing module dan gratis en voor niks bij. Kortom: je kunt ook meteen affiliate linkjes maken en ervoor zorgen dat andere mensen jouw producten mee kunnen gaan promoten.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl