Calendly, automatiseer je afspraken met shopping cart Autorespond

Je merkt dat Autorespond echt zijn best doet om naar de klanten te luisteren. Want er waren blijkbaar een hoop verzoeken om Autorespond te koppelen met Calendly, dus dat hebben ze geregeld.

Je hebt 2 mogelijkheden bij het maken van een afspraak:

  1. Het maken van een afspraak is gratis. Dan wil je natuurlijk wel de contactgegevens van degene die de afspraak maakt meteen in je Autoresponder.
  2. Het maken van een afspraak kost geld. Dan wil je dan iemand betaalt en dat die klant direct een afspraak kan maken in je agenda. En natuurlijk wil je dan ook dat de contactgegevens direct in je Autoresponder komen.

Calendly koppelen aan Autorespond voor een BETAALDE afspraak

Bij een betaalde afspraak is de koppeling tussen Autorespond en Calendly eigenlijk heel simpel te maken. Wat doe je namelijk?

  • Je maakt een product zodat je een link kunt delen waarmee jouw bezoekers direct kunnen kopen en betalen voor een afspraak.
  • Deel die link waar je maar wilt. Op je website, in mails, op sociale media.
  • Als mensen op je link klikken en daadwerkelijk afrekenen dan krijgen ze van jou een mail waarin je ze bedankt voor de aankoop en je deelt in die mail meteen een link naar jouw Calendly. Daarin kunnen mensen direct een afspraak maken.
  • Wat is er nu gebeurd? Je hebt het geld voor de afspraak binnen en je hebt jouw klanten direct een link gestuurd om een afspraak te maken in je agenda. Is de afspraak gemaakt dan staan jouw klanten in je agenda, ze hebben betaald en hun gegevens staan in Autorespond.

Calendly koppelen aan Autorespond voor een GRATIS afspraak

Als je gratis een afspraak met jou kunt maken dan is het gek genoeg een beetje lastiger om de gegevens van degene die een afspraak met je maakt op de juiste plek te krijgen. Daar heeft Autorespond een oplossing voor verzonnen.

Op verzoek van veel klanten is een koppeling met Calendly gerealiseerd. De koppeling maakt het mogelijk om de relatiegegevens (naam en e-mail) door te sturen naar Autorespond op het moment dat iemand online een afspraak inplant of die annuleert via Calendly.

Die nieuwe relaties kun je meteen toevoegen aan je mailinglijst en/of automatisch follow-up e-mails in plannen naar aanleiding van de nieuwe afspraak. En je kunt ook een lijstmanager naar keuze starten. Dus als je nog geautomatiseerde vervolgstappen ingericht hebt, dan kan dat direct starten. Meer informatie over hoe dit allemaal werkt kun je hier vinden.

Autorespond is een alles-in-1-tool

Kortom: met Autorespond heb je een fantastische alles-in-1 tool in handen. Je hebt de afrekenmodule (shopping cart) en je je hebt de autoresponder (dus de mogelijkheid voor geautomatiseerde e-mailreeksen). En je kunt door de koppeling met Calendly direct afspraken in je agenda plannen.

Weet je wat extra leuk is? Je kunt Autorespond een maand lang gratis proberen. Zou ik doen en kijken of het wat voor je is.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl