Profit First nadelen

Heeft Profit First ook nadelen? Ja zeker wel. Hoe je het ook wendt of keert, meerdere bankrekeningen en iedere maand je geld verdelen is omslachtiger dan al je geld op 1 bankrekening houden. Dus het líj́kt meer werk. Maar het is het niet!

Ik ruil dat beetje extra werk graag in voor het overzicht dat ik krijg. Ik hoef nooit te twijfelen of ik iets wel of niet kan betalen en ik wéét dat er voldoende geld is om bijvoorbeeld de belastingdienst te betalen. Ik maak me nooit zorgen om de beroemde blauwe enveloppen. En dat is al het gedoe meer dan waard.

Nou ja, al dat gedoe. Dat valt ook wel mee:

  • 1x per maand verdeel ik het saldo op mijn ontvangstenrekening.
  • 1x per kwartaal maak ik extra boekingen voor geld wat echt moet blijven staan en dat boek ik over naar mijn spaarrekeningen.
  • Ik heb mijn bankrekeningen bij KNAB en ik heb KNAB gekoppeld aan mijn boekhoudprogramma in Moneybird. De kruisposten die ik met de overboekingen veroorzaak worden door Moneybird automatisch geboekt.

Het is misschien een half uur per MAAND meer werk, maar het levert me zoveel op. Profit First is voor mij een blijvertje!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl