Is KNAB betrouwbaar?

Is KNAB betrouwbaar?

Zeg niet dat het niet kan, want het is gewoon gebeurd. Banken vallen om en als je pech hebt kan je dat flink wat geld kosten. Wil je niet, dus zomaar in zee gaan met een nieuwerwetse bank kan spannend zijn. Ja, KNAB is een relatief nieuwe speler op de markt, maar het geeft vertrouwen als je weet dat KNAB onder Aegon Bank NV valt. En Aegon valt onder het depositogarantiestelsel.

Verder is het juist goed dan KNAB een relatief jonge bank is. Het is dus niet zo’n logge organisatie die de omslag moet maken van traditioneel bankieren naar online bankieren. Nee, KNAB is juist meteen op de meest efficiënte manier gestart en dat merk je. Je kunt binnen een paar minuten een bankrekening openen en met een beetje geluk heb je de volgende dag al een bankpas op de mat liggen. Verder is er ook een fijne app die heel goed werkt. Ook online bankieren op de computer werkt als een zonnetje en KNAB doet er alles aan om zo veilig mogelijk te werken.

Lukt dat altijd? Nee, dat blijft toch een strijd tussen criminelen en de beveiligers van de bank. Ik krijg ze ook, de SMS-jes, de appjes en de mails met de vraag of ik ‘even’ op de link wil klikken. Als je erin trapt (en dat kan iedereen overkomen) dan zou het mis kunnen gaan, maar dat geldt voor iedere bank niet alleen voor KNAB.

Wat ik wel weet: ik was een paar jaar geleden in Italië en ik kocht internettegoed en betaalde met mijn zakelijke KNAB-rekening. Deze transactie werd meteen opgemerkt en ik kreeg een SMS met de vraag of ik werkelijk in Italië was. Compleet met instructies als het niet klopte.

Ondertussen hebben we privé nog steeds een rekening bij de Rabobank en van die rekening pinden we tijdens diezelfde reis in Italië regelmatig grote bedragen. Nooit echt nooit heeft de Rabobank gevraagd of het wel klopte. En heel eerlijk, dit heeft me wel aan het twijfelen gebracht of we gewoon niet met al onze rekeningen over willen gaan naar KNAB. Gewoon, omdat ze op dit gebied veel beter op mijn geld passen dan de Rabobank.

Maar goed, je ziet dus: ik ben fan van KNAB en vertrouw deze bank. Wil jij ook zo’n bank die voor de troepen uitloopt op het gebied van internetbankieren? Dat kan, klik hier en lees wat KNAB je te bieden heeft.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl