Heeft KNAB ook een creditcard?

Heeft KNAB ook een creditcard?

Ja natuurlijk, een zakelijke rekening is niet compleet zonder creditcard toch? Als je bij KNAB een creditcard aanvraagt dan krijg je een Mastercard, dus je kunt overal ter wereld veilig betalen en bijna al je zakelijke aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Yes, tegen schade, verlies en diefstal. Of als je product bijvoorbeeld niet aankomt (daar zijn wel voorwaarden aan verbonden trouwens, dus lees die goed).

Wat heel fijn is, de Mastercard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. En voor de kosten hoef je het niet te laten, want een creditcard bij KNAB kost € 25 per jaar.

Waar je wel even op moet letten: als je korter dan twee jaar geleden gestart bent met je bedrijf dan krijg je een starterslimiet van maximaal € 500. Als je wat langer ondernemer bent dan kan je die limiet natuurlijk ophogen.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl