Waarom Yoast en SEO een gouden combinatie zijn

Waarom Yoast en SEO een gouden combinatie zijn

Zeg je SEO dan zeg je Yoast (Joost). Echt, deze plug-in is onmisbaar als je je website en je blogs wilt optimaliseren. En dat wil je, anders maak je je website voor de kat z’n jeweetwel.

Yoast is een gratis plug-in die feitelijk zelf niks doet. Het is niet zo dat Yoast iets voor jou optimaliseert. Dat moet je zelf doen en Yoast geeft vervolgens aan of je dat goed gedaan hebt.

Dus als jij een zoekwoord kiest waar geen hond naar zoekt (ik zit nu echt in de dieren merk ik) dan zal Yoast je niet op de vingers tikken. Jij geeft aan waar je op wilt optimaliseren en Yoast kijkt vervolgens of je voor die zoekwoorden genoeg gedaan hebt.

Als je het goed gedaan hebt dan krijg je groene bolletjes te zien. Zijn ze oranje dan mag je echt nog wat verbeteren. Zijn ze rood, dan moet je aan de bak.

Je kunt ook meteen zien waarom je oranje of rode bolletjes hebt en die kun je dan meteen aanpakken. Als je dan aan het eind van al dat harde werk alleen maar groene bolletjes ziet kun je met een gerust hart publiceren en lekker gaan slapen.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl