Ubersuggest, waarom ik fan ben

Ubersuggest, waarom ik fan ben

Ubersuggest van Neil Patel is een geweldige tool als je serieus aan de slag wilt met je SEO en dus hoger in Google wilt komen.

Ubersuggest is trouwens gratis tot en met 3 zoekopdrachten per dag. Als je dat een beetje handig uitkient én je hebt de tijd, dan is dat genoeg. Wat moet je daarvoor doen? Inloggen met je Google-account en tot nu toe heb ik dat zonder problemen kunnen doen. Ik krijg nooit gekke mails of wat dan ook omdat ik in Ubersuggest ingelogd ben met Google. Geen probleem dus.

Wat ik vervolgens doe:

  • Kies in het linker rijtje onder het kopje Ubersuggest voor ‘overzicht’
  • Typ het zoekwoord in waar je op gevonden wilt worden en vergeet niet om de zoekresultaten op Nederland te richten (of welk land je maar wilt).
  • Druk op enter en laat je verrassen.

Je kunt meteen zien hoeveel er op jouw zoekterm wordt gezocht en dat aantal is per maand. Wat nog veel belangrijker is, je kunt ook gerelateerde zoektermen zien.

Kijk vooral onder de kopjes:

  • Suggesties
  • Gerelateerd
  • Vragen
  • Voorzetsels
  • Vergelijkingen

Daar vind ik regelmatig pareltjes. Zoekzinnen waar nog verrassend veel op wordt gezocht. 3x raden waar ik dan mijn blog op optimaliseer.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl