Als je pijlsnel wilt zakken in Google moet je dit doen

Als je pijlsnel wilt zakken in Google moet je dit doen

Je hoeft maar 1 ding te doen als je als een baksteen wilt zakken in de zoekresultaten in Google. En dat is niks.

Als jij een website maakt en je doet vervolgens helemaal niks meer aan die website, dan is de kans groot dat je links en rechts ingehaald wordt door andere websites die wel actief blijven groeien.

Hoe groei je? Nou, het is natuurlijk niet zo handig als je een mooie website hebt gemaakt en dat je dan vervolgens constant die perfecte pagina’s aan zit te passen. Nee, wat je wilt is pagina’s er bij. Hoe doe je dat? Door te bloggen!

En nee, bloggen hoeft niet per se lappen tekst te zijn. Al zeg ik eerlijk dat dat natuurlijk wel helpt. Want dat is het enige waar Google je echt op kan beoordelen. Maar wat je in ieder geval moet doen is zorgen dat er op zeer regelmatige basis content bij komt op je website. Het makkelijkst is in de vorm van blogs. En jij bent de expert op jouw vakgebied toch? Dus dan heb je ook een hoop te vertellen.

Maak video’s, podcasts, schrijf verhalen, maak visuals en maak die blogs. En nog mooier wordt het als je de reacties onder de blog aan zet en mensen gaan reageren op je verhalen. Dan krijg je ook nog eens user generated content.

Hop hop, in de hoefjes en blogs schrijven en zorg ervoor dat je weer pijlsnel omhoog gaat in de ranking! Ik hoor het graag van je als het gelukt is.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl