Wat verdient een dropshipper

Wat verdient een dropshipper?

Nu ga ik heel flauw doen, maar op de vraag ‘Wat verdient een dropshipper’ moet ik zeggen ‘dat hangt er van af’.

Waar hangt het dan van af?

 • Van hoeveel moeite je in dropshippen wilt steken. Heb je tig webshops of maar 1? Met meer shops zal je zeer waarschijnlijk ook meer verdienen.
 • Het soort producten dat je kiest. Verkoop je armbandjes voor een euro dan moet je er al heel veel verkopen wil je een beetje leuke omzet draaien. Of verkoop je dure apparaten waarop je zomaar 1000 euro winst per verkoop maakt?
 • De marges die jouw leveranciers je bieden. Pas hier goed mee op, want de marge op een verkoop is geen winst. Let dus ook goed op… (punt hieronder)
 • Je kosten. Als jij een marge van 50 euro op de verkoop van 1 product hebt, maar je kosten zijn 60 euro (als je echt alles meerekent) dan draai je verlies en geen winst.
 • Het hangt ook af van de tijd die je er zelf nog in stopt. Als jij 80 uur per week moet werken om per maand 2000 euro met je webshop te verdienen, dan zou ik persoonlijk liever bij Albert Heijn vakken gaan vullen. Of (nog) beter leren hoe je wel goed geld kunt verdienen met dropshippen ?

Maar goed, om je een richtlijn te geven: bij dropshippen mag je denken aan marges van rond de 40%. Dus als jij een product verkoopt voor 500 euro en je hoeft maar 300 euro te betalen aan de leverancier, dan hou je toch leuk 200 euro op een verkoop over. Als je bijvoorbeeld twee keer per week een verkoop hebt dan heb je toch even mooi 1600 euro per maand in the pocket.

4 gedachten over “Wat verdient een dropshipper”

 1. Dus als jij een product verkoopt voor 500 euro en je hoeft maar 300 euro te betalen aan de leverancier, dan hou je toch leuk 200 euro op een verkoop over. Als je bijvoorbeeld iedere twee weken een verkoop hebt dan heb je toch even mooi 1600 euro per maand in the pocket.

  Uhh whut? Die moet je toch even uitleggen

  Beantwoorden
  • Oeps Eddie, je betrapt me inderdaad op een schrijffout. Ik bedoel natuurlijk dat je 2 verkopen per week moet hebben. Dan heb je er 8 op de maand en dat is 1600 euro. Maar ik zie inderdaad dat er staat ‘iedere 2 weken’ en dat klopt niet. Bedankt voor de scherpe blik en dat je het tegen me gezegd hebt. Ik ga het aanpassen. Liesbeth

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl